Ministrul Educației va susține la ora 12:00 o conferință de presă alături de președintele ARACIP, Șerban Iosifescu, și de doi secretari de stat

2.911 vizualizări
Foto: Monica Anisie/Facebook.com
Ministrul Educației va susține astăzi, 2 noiembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă la Biblioteca Central Universitară.

Conferința de presă va fi susținută de ministrul educației și cercetării – Monica Cristina Anisie, secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar – Luminița Barcari, secretarul de stat pentru proiecte cu finanțare externă – Mihaela Popa, președintele ARACIP – Șerban Iosifescu, anunță Ministerul Educației.

Amintim că ministrul a declarat în urmă cu o săptămână că luni, 2 noiembrie, va anunța modul în care profesorii vor realiza evaluarea online a elevilor, modificarea programei pentru predarea online, precum și soarta tezelor școlare din acest an școlar.

În ceea ce privește ARACIP, Anisie a anunțat pe 8 octombrie revizuirea tuturor hârtiilor și procedurilor cerute de Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar în școli.

Citește și:
Ministrul Educației anunță revizuirea tuturor hârtiilor și procedurilor cerute de ARACIP în școli: Degeaba am inițiat debirocratizarea, dacă activitatea unităților de învățământ e blocată de niște decizii și cutume ale Agenției de asigurare a calității în învățământul preuniversitar1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like