Noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației este un fost jurnalist de la Evenimentul Zilei, licențiat în teologie pastorală

6.275 de vizualizări
Cristian Tanase si Monica Anisie / Foto: Ministerul Educatiei
Un fost jurnalist de la Evenimentul Zilei este noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației. Cristian Tănase a fost redactor la Hyperflash.ro, anterior a fost manager de proiect la asociația pe care o conduce și astăzi și care are ca scop “dezvoltarea personală a tinerilor”. Este licențiat în teologie pastorală la Universitatea Ovidius din Constanța și, în prezent, este student la jurnalism la Hyperion.
  • Amintim că, până în decembrie, consilier de comunicare la cabinetul ministrului educației a fost Claudiu Săftoiu, șef SIE pentru o scurtă perioadă. Acum, Săftoiu este directorul general al editurii unice de stat, iar în locul său a fost numit Bogdan Pater. Detalii aici

Cristian Tănase, noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației, este licențiat în teologie pastorală la Universitatea Ovidius – Facultatea de Teologie din Constanța, iar în prezent urmează cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Hyperion din București, potrivit CV-ului oficial comunicat de instituție. Tănase a terminat Liceul Teoretic “Constantin Bratescu” din Isaccea, Tulcea.

“Ministerul Educației și Cercetării va avea începând de astăzi, 8 ianuarie, un nou purtător de cuvânt, în persoana domnului Cristian Tănase”, a anunțat astăzi instituția.

CV-ul lui Cristian Tănase – noul purtător de cuvânt al Ministerului condus de Monica Anisie

Experiența profesională

septembrie 2018 – decembrie 2019: Jurnalist la Evenimentul Zilei

octombrie 2017 – decembrie 2019:    Redactor Hyperflash.ro, București, responsabil cu “realizarea de articole pentru publicația universității, pe domenii generale

iunie 2018 – decembrie 2018:              Manager de proiect în Asociația NEOS, București. “Acesta are drept scop dezvoltarea personală a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani”, se arată în CV-ul său.

iulie 2018 – Prezent:                               Președinte Asociația NEOS, București. Printre atribuții: Delegații de lucru în diferite zone de interes, Verificarea documentelor legale ale asociației, Stabilirea de parteneriate strategice cu instituții publice și/sau private, Reprezentarea asociației în media, Verificarea documentelor contabile, Implicarea în crearea de proiecte menite să se alinieze cu scopul și obiectivele asociației Menținerea legăturii cu partenerii, participarea la conferințe/seminarii/sesiuni de lucru privind problematica tinerilor.

octombrie 2017– noiembrie 2017:    Producător și moderator emisiune TV Linkpress TV. Atribuții: Realizarea emisiunii “Talent cu Școala”, identificarea invitaților pentru emisiunea TV, stabilirea temei emisiunii, identificarea evenimentelor de impact pentru tineri.

septembrie 2015 – iunie 2017:           Președinte Asociația Generației de Azi, Constanța

Educație și formare

octombrie 2008 – iunie 2012:            Licențiat în teologie pastorală. Universitatea Ovidius / Facultatea de Teologie, Constanța (România)

octombrie 2017 – Prezent:                 Licență – Facultatea de Jurnalism / Universitatea Hyperion, București (România)

septembrie 2003 – iunie 2007:        Certificat Bacalaureat, Liceul Teoretic “Constantin Bratescu”, Isaccea, Tulcea (România)

Descarcă de aici CV-ul lui Cristian Tănase

Citește și:

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministerul Educației, în disputa Cîțu-Voiculescu despre acordul pentru testarea elevilor în școli: Toți acei părinți care doresc completarea formularelor de consimțământ anticipat pentru testare o pot face din proprie inițiativă

Ministerul Educației anunță că “va sprijini Ministerul Sănătății pentru transmiterea recomandării de a colecta (benevol/non-obligatoriu) formularele de consimțământ informat pentru testare în cazul apariției unor situații speciale”. Reacția vine la…
Vezi articolul

Ce-l macină pe un profesor la catedră: Dacă nu eşti o profă suficient de bună? Dacă nu te plac deloc pe tine și materia ta? Dar apoi le auzi vocile cristaline: „Bună dimineața, doamna!”

“Să fii profesor e ca şi cum te-ai urca într-un carusel: pleci într-o dimineață de-acasă cu lecțiile „făcute” (la propriu şi la figurat), plină de energie şi de optimism (în…
Vezi articolul

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre revenirea la școală în format fizic a tuturor elevilor: „Ar trebui ca pandemia să fie foarte bine controlată și incidența să fie extrem de redusă, ceea ce nu cred să se întâmple în două săptămâni”

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat miercuri seara, la TVR, că revenirea la cursuri în format fizic a tuturor elevilor s-ar putea face doar dacă pandemia este „foarte controlată” și…
Vezi articolul