Noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației este un fost jurnalist de la Evenimentul Zilei, licențiat în teologie pastorală

6.117 vizualizări
Cristian Tanase si Monica Anisie / Foto: Ministerul Educatiei
Un fost jurnalist de la Evenimentul Zilei este noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației. Cristian Tănase a fost redactor la Hyperflash.ro, anterior a fost manager de proiect la asociația pe care o conduce și astăzi și care are ca scop “dezvoltarea personală a tinerilor”. Este licențiat în teologie pastorală la Universitatea Ovidius din Constanța și, în prezent, este student la jurnalism la Hyperion.
  • Amintim că, până în decembrie, consilier de comunicare la cabinetul ministrului educației a fost Claudiu Săftoiu, șef SIE pentru o scurtă perioadă. Acum, Săftoiu este directorul general al editurii unice de stat, iar în locul său a fost numit Bogdan Pater. Detalii aici

Cristian Tănase, noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației, este licențiat în teologie pastorală la Universitatea Ovidius – Facultatea de Teologie din Constanța, iar în prezent urmează cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Hyperion din București, potrivit CV-ului oficial comunicat de instituție. Tănase a terminat Liceul Teoretic “Constantin Bratescu” din Isaccea, Tulcea.

“Ministerul Educației și Cercetării va avea începând de astăzi, 8 ianuarie, un nou purtător de cuvânt, în persoana domnului Cristian Tănase”, a anunțat astăzi instituția.

CV-ul lui Cristian Tănase – noul purtător de cuvânt al Ministerului condus de Monica Anisie

Experiența profesională

septembrie 2018 – decembrie 2019: Jurnalist la Evenimentul Zilei

octombrie 2017 – decembrie 2019:    Redactor Hyperflash.ro, București, responsabil cu “realizarea de articole pentru publicația universității, pe domenii generale

iunie 2018 – decembrie 2018:              Manager de proiect în Asociația NEOS, București. “Acesta are drept scop dezvoltarea personală a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani”, se arată în CV-ul său.

iulie 2018 – Prezent:                               Președinte Asociația NEOS, București. Printre atribuții: Delegații de lucru în diferite zone de interes, Verificarea documentelor legale ale asociației, Stabilirea de parteneriate strategice cu instituții publice și/sau private, Reprezentarea asociației în media, Verificarea documentelor contabile, Implicarea în crearea de proiecte menite să se alinieze cu scopul și obiectivele asociației Menținerea legăturii cu partenerii, participarea la conferințe/seminarii/sesiuni de lucru privind problematica tinerilor.

octombrie 2017– noiembrie 2017:    Producător și moderator emisiune TV Linkpress TV. Atribuții: Realizarea emisiunii “Talent cu Școala”, identificarea invitaților pentru emisiunea TV, stabilirea temei emisiunii, identificarea evenimentelor de impact pentru tineri.

septembrie 2015 – iunie 2017:           Președinte Asociația Generației de Azi, Constanța

Educație și formare

octombrie 2008 – iunie 2012:            Licențiat în teologie pastorală. Universitatea Ovidius / Facultatea de Teologie, Constanța (România)

octombrie 2017 – Prezent:                 Licență – Facultatea de Jurnalism / Universitatea Hyperion, București (România)

septembrie 2003 – iunie 2007:        Certificat Bacalaureat, Liceul Teoretic “Constantin Bratescu”, Isaccea, Tulcea (România)

Descarcă de aici CV-ul lui Cristian Tănase

Citește și:

 

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ecaterina Andronescu, reclamată la Consiliul pentru Combaterea Discriminării pentru declarațiile despre gruparea elevilor cu dificultăți de învățare “în clasele normale”

“Declarațiile publice ale ministrului Educației referitoare la segregarea elevilor cu dizabilități întăresc stigma şi prejudecata la adresa întregii comunităţi a persoanelor cu dizabilităţi din ţara noastră, copii, tineri, adulţi şi părinţi ai…
Vezi articolul