Noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației este un fost jurnalist de la Evenimentul Zilei, licențiat în teologie pastorală

6.385 de vizualizări
Cristian Tanase si Monica Anisie / Foto: Ministerul Educatiei
Un fost jurnalist de la Evenimentul Zilei este noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației. Cristian Tănase a fost redactor la Hyperflash.ro, anterior a fost manager de proiect la asociația pe care o conduce și astăzi și care are ca scop “dezvoltarea personală a tinerilor”. Este licențiat în teologie pastorală la Universitatea Ovidius din Constanța și, în prezent, este student la jurnalism la Hyperion.
  • Amintim că, până în decembrie, consilier de comunicare la cabinetul ministrului educației a fost Claudiu Săftoiu, șef SIE pentru o scurtă perioadă. Acum, Săftoiu este directorul general al editurii unice de stat, iar în locul său a fost numit Bogdan Pater. Detalii aici

Cristian Tănase, noul purtător de cuvânt al Ministerului Educației, este licențiat în teologie pastorală la Universitatea Ovidius – Facultatea de Teologie din Constanța, iar în prezent urmează cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Hyperion din București, potrivit CV-ului oficial comunicat de instituție. Tănase a terminat Liceul Teoretic “Constantin Bratescu” din Isaccea, Tulcea.

“Ministerul Educației și Cercetării va avea începând de astăzi, 8 ianuarie, un nou purtător de cuvânt, în persoana domnului Cristian Tănase”, a anunțat astăzi instituția.

CV-ul lui Cristian Tănase – noul purtător de cuvânt al Ministerului condus de Monica Anisie

Experiența profesională

septembrie 2018 – decembrie 2019: Jurnalist la Evenimentul Zilei

octombrie 2017 – decembrie 2019:    Redactor Hyperflash.ro, București, responsabil cu “realizarea de articole pentru publicația universității, pe domenii generale

iunie 2018 – decembrie 2018:              Manager de proiect în Asociația NEOS, București. “Acesta are drept scop dezvoltarea personală a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani”, se arată în CV-ul său.

iulie 2018 – Prezent:                               Președinte Asociația NEOS, București. Printre atribuții: Delegații de lucru în diferite zone de interes, Verificarea documentelor legale ale asociației, Stabilirea de parteneriate strategice cu instituții publice și/sau private, Reprezentarea asociației în media, Verificarea documentelor contabile, Implicarea în crearea de proiecte menite să se alinieze cu scopul și obiectivele asociației Menținerea legăturii cu partenerii, participarea la conferințe/seminarii/sesiuni de lucru privind problematica tinerilor.

octombrie 2017– noiembrie 2017:    Producător și moderator emisiune TV Linkpress TV. Atribuții: Realizarea emisiunii “Talent cu Școala”, identificarea invitaților pentru emisiunea TV, stabilirea temei emisiunii, identificarea evenimentelor de impact pentru tineri.

septembrie 2015 – iunie 2017:           Președinte Asociația Generației de Azi, Constanța

Educație și formare

octombrie 2008 – iunie 2012:            Licențiat în teologie pastorală. Universitatea Ovidius / Facultatea de Teologie, Constanța (România)

octombrie 2017 – Prezent:                 Licență – Facultatea de Jurnalism / Universitatea Hyperion, București (România)

septembrie 2003 – iunie 2007:        Certificat Bacalaureat, Liceul Teoretic “Constantin Bratescu”, Isaccea, Tulcea (România)

Descarcă de aici CV-ul lui Cristian Tănase

Citește și:

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like