Rectorul Universității Babeș Bolyai, Daniel David, reales președinte al Asociației Psihologilor din România

1.326 de vizualizări
De ce spun elevii că nu vor la școală, fizic
Daniel David / Foto: Universitatea “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca
Rectorul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, profesorul Daniel David, a fost reales, sâmbătă, în funcția de președinte al Asociației Psihologilor din România, pentru un mandat de patru ani, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta precizează că Daniel David, specializat în științe cognitive clinice (psihologie clinică/psihoterapie), a fost inclus în 2019 și 2020 între cei mai citați 2% oameni de știință ai lumii în toate domeniile științei (analize SCOPUS efectuate de Stanford-Elsevier), incluzând domeniul Psihologie și Științe Cognitive (Psychology & Cognitive Sciences).

Asociația Psihologilor din România (APR) este o organizație profesională a psihologilor cu rolul de “a stimula psihologia ca ştiinţă şi de a asigura legătura bidirecţională cu practica psihologică, în scopul evoluţiei ştiinţei psihologice şi profesiei de psiholog cu toate specializările sale”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

BREAKING Maraton de vaccinare împotriva COVID-19 pentru copii, în perioada 31 mai – 1 iunie. Valeriu Gheorghiță: De Ziua Internațională a Copilului vrem să organizăm un maraton la nivel național pentru vaccinarea grupei de vârstă 16-18 ani / Dacă vom avea și autorizarea pentru 12-15 ani, avem în plan și pentru ei această activitate

Un maraton de vaccinare împotriva COVID-19 va fi organizat de autorități în perioada 31 mai -1 iunie pentru copiii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, iar dacă până…
Vezi articolul