Rezultatele de la admiterea la școlile de poliție, de pompieri și de jandarmi au fost afișate, cursurile încep din 30 ianuarie / Viitorii polițiști trebuie să aducă de acasă „7 caiete studențești a 100 file și 1 caiet dictando a 48 file fără spire”, jandarmii și „trusă de geometrie”, iar pompierii câte „o cutie de creioane colorate și un top de coli A4”

6.499 de vizualizări
Foto: MAI – Facebook.com
Școlile postliceale din subordinea Ministerului de Interne au afișat rezultatele finale după admiterea care a avut loc în ultima parte a anului trecut, în perioada octombrie-decembrie. Rezultatele au fost afișate pe site-urile proprii, dar pot fi descărcate și din articol. Tot acum, cele șase instituții de învățământ au transmis viitorilor elevi și indicațiile despre cum să se prezinte la școală de luni, 30 ianuarie 2023, pentru începerea cursurilor.

Rezultatele finale pentru admitere au fost anunțate de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea și de Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldeşti.

Listele cu rezultatele finale pot fi descărcate de aici:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj:

Rezultate admitere 2023 Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani:

Rezultate admitere 2023 Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldeşti:

Cursurile pentru toți acești elevi încep de luni, 30 ianuarie. Instituțiile de învățământ fac solicitări obligatorii pentru noii admiși, care trebuie să aducă în bagaje pe lângă produsele de igienă de bază și câteva rechizite.

De exemplu, Școala de Agenți de Poliție Câmpina le cere viitorilor agenți de poliție „rechizite şcolare – 7 caiete studenţeşti a 100 file și 1 caiet dictando a 48 file fără spire”.

Cei de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj solicită obligatoriu „minim 7 caiete studenţeşti (dictando/matematică) a 100 file, pix, creion etc”.

În privința rechizitelor, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi de la Drăgăşani cerința este tot pentru 7 caiete studențești „fără arc”, iar elevilor le este transmis mesajul că „pentru încadrarea în prevederile regulamentelor militare, elevii se vor prezenta cu frizura îngrijită (tunși scurt) și fără barbă”.

Citește și: SURSE Amânare de maximum 30 de zile față de calendar, cerută de PSD pentru modificări la proiectele legilor Educației prezentate de Ligia Deca / „Sunt multe de îndreptat”, susțin social democrații

Tot tunși scurt și fără barbă trebuie să vină la cursuri și elevii de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea, conform indicațiilor de pe site. Însă aceștia au de adus doar „4 caiete studențești și ustensile de scris de culoare albastră”.

Altfel stau lucrurile la Școala de Subofiţeri Pompieri de la Boldeşti, unde elevii admiși în acest an trebuie să aibă în bagaj „1 top coli xerox A.4, 5 dosare plastic cu câte 5 folii protectoare, 1 cutie creioane colorate, 1 riglă, 8 caiete matematică studențești x 100 file (minim) fiecare, stilou, creion mecanic, pixuri culoare albastră”. În plus, au indicație exactă despre lungimea perciunilor – „Candidații se vor prezenta în unitate cu frizură decentă, cu părul tuns scurt, perciunii să nu depășească mijlocul pavilionului urechilor și proaspăt bărbieriți”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Un nou sistem solar din galaxia noastră, descoperit de astronomi cu date de la telescopul Kepler. Cele șapte planete sunt „arse” de steaua în jurul căreia orbitează și nu pot susține viața – simulare video

În sistemul nostru solar, mica şi stâncoasa planetă Mercur este cea care orbitează cel mai aproape de Soare, fiind în permanenţă “prăjită” de radiaţiile acestuia, de şapte ori mai intense…
Vezi articolul

Q&A Coronavirus: Pot să merg în alt oraș unde pot să stau într-o locuință care îmi oferă condiții mai bune pentru familie, cu copiii, pentru a rămâne în autoizolare? La “activități sportive” poate fi inclus şi mersul pe bicicletă? Răspunsurile oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului pe tema COVID-19 a realizat un material prin care sunt acoperite cu răspunsuri documentate întrebările adresate de jurnaliști și cetățeni pentru lămurirea unor situații…
Vezi articolul