Sindicatul polițiștilor: 30% dintre candidații la admiterea în școlile MAI au picat proba sportivă / Situația poate degenera dramatic, astfel încât numărul candidaților triați să fie sub cel al locurilor scoase la concurs

646 de vizualizări
Foto: MAI – Facebook.com
Sindicatul național al polițiștilor și personalului contractual anunță, într-un comunicat, că 30% dintre candidații la școlile MAI au fost declarați nepromovați, scrie G4Media.ro.

”Situația poate degenera dramatic, astfel încât numărul candidaților care vor ajunge, totuși, în 27 mai, în sălile de clasă, și vor fi triați, ulterior, de proba medicală, să fie sub cel al locurilor scoase la concurs, asta în condițiile în care deja sunt, din start, sub doi candidați pe un loc. Sau, așa cum MApN a decis, recent, în premieră națională: admiterea în școlile vocaționale să se facă fără testare scrisă, doar pe bază de dosar și probe eliminatorii”, se mai arată în comunicat.

Sindicaliștii au tras mai multe semnale de alarmă referitoare la atractivitatea, în scădere dramatică, față de anii anteriori, vizavi de instituțiile de formare profesională inițială polițienești și militare.

Citește articolul complet pe G4Media.ro.

1 comment
  1. Cel mai mare dusman al poporului roman este Guvernul Romanei. S-a descoperit ca nu mai avem nevoie de popor, putem importa muncitor din Bangladesh si Nepal. In curand urmeaza sa importam si politisti. Intre timp se pun tot felul de conditii imposibil de indeplinit familiilor cu copii. Daca nu ai numarul de camere corespunzator te incadrezi la risc de separarare. Dar daca adunci muncitori care au trait si au mancat din gunoaie e bine, e european.
    Toata lumea creste caini acum ca nu mai e la moda sa ai copii. Uitati-va in parc cata lume plimba caini si cati plimba copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
ce-a vrut să spună autorul

Ce se întâmplă în creier când citim? Cititul stimulează dezvoltarea limbajului / Să încetăm să îl vedem ca pe ceva ce îl pregătește pe copil pentru școală. E mai mult de atât, spun cercetătorii în neuroștiințe cognitive Simina Pițur și Andrei Miu

Ce se întâmplă în creier atunci când învățăm să citim? Dar cu cei care nu învață să citească? Cercetătorii în neuroștiințe cognitive Simina Pițur și Andrei Miu vorbesc despre mecanismele…
Vezi articolul

Consiliul Național al Rectorilor – împotriva unui prag stabilit prin lege pentru mandatele rectorilor: a adoptat o rezoluție prin care cere ca numărul acestora să fie “limitat”, dar limita să fie decisă de universitate, iar durata unui mandat să fie de cinci ani

Consiliul Naţional al Rectorilor a adoptat o rezoluţie prin care solicită ca numărul de mandate ale rectorului să fie limitat şi stabilit de către fiecare comunitate academică, iar forul se…
Vezi articolul