Târgul de carte pentru copii BOOKerini, de joi până duminică la Biblioteca Națională a României

1.072 de vizualizări
Foto: Facebook Bookerini
Târgul Internațional de Carte pentru Copii BOOKerini se deschide joi, la Biblioteca Națională a României. Intrarea este liberă, iar târgul va fi deschis până duminică. Organizatorii – Asociaţia Câte-n lună şi-n mansardă şi EDU CULT CREATIV – au pregătit călătorii imaginare, fantastice, de aventură, în timpuri îndepărtate, dar şi contemporane, cu accent pe componenta digitală (VR şi AR) şi pe cea senzorială (prin expoziţii), scrie Agerpres.

Timp de patru zile, între orele 10:00 şi 18:00, copiii sunt aşteptaţi să-şi întâlnească autorii preferaţi, să stea de vorbă şi să-i asculte citind, să deseneze la Peretele cu poveşti alături de ilustratori, să participe la peste 50 de evenimente pregătite de organizatori.

Conceptul care va sta la baza celei de-a doua ediţii este călătoria, idee care susţine puterea pe care o are literatura pentru copii, aceea de a apropia, de a transforma, de a iniţia şi de a câştiga de fiecare dată câte ceva de pe urma unei poveşti“, spun organizatorii.

  • Copiii pot să participe gratuit la activitățile pregătite pentru ei în cadrul Târgului de carte, în limita locurilor disponibile
  • Înscrierile se pot face aici
  • Pentru grupuri mai mari de 15 copii, este necesar să se trimită un e-mail la adresa lunadinmansarda@gmail.com, specificându-se atelierul dorit şi numărul copiilor

BOOKerini este la a doua ediție și îşi propune să continue promovarea literaturii pentru copii şi, totodată, să încurajeze producţia artistică autohtonă de carte pentru copii, anunță organizatorii.

La Târgul BOOKerini participă: Editura Arthur Vlad şi Cartea cu Genius Mini Grafic Polirom Junior, Editura Cartea Copiilor, Editura NEMIRA, Editura ALL, Editura Frontiera, Editura Univers Didactica, Publishing House, Editura Nomina Signatura, Editura Aramis, Editura Sigma Educational, Curtea Veche, Publishing Books by Prior, Media Group, Editura Cartemma, Editura Creanga Fermecată, Librairie Kyralina, Books Express MORMI, Ludicus Games Ludotech, anacronic.ro, Big Books For Little Hands.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like