Teza de doctorat a ministrului Educației, Ligia Deca, poate fi consultată public pe site-ul Universității din Luxembourg

2.691 de vizualizări
Foto: captură – copertă
Teza de doctorat a Ligiei Deca, susținută la Universitatea din Luxembourg în 2016, este publicată de la momentul susținerii pe site-ul bibliotecii instituției de învățământ superior. Deca a primit titlul de doctor în științe politice după ce a urmat programul doctoral “Identități, Politici, Societăți, Spații” (IPSE) al Facultății de Literatură, Științe umaniste, Arte și Educație. Ligia Deca a fost învestită luni pe postul de ministru al Educației.

Conform sursei citate, susținerea lucrării a avut loc pe 12 septembrie 2016, iar lucrarea fost publicată în aceeași zi.

Lucrarea de doctorat a ministrului Ligia Deca este catalogată „Open Access” – cu acces public general, are 255 de pagini și poate fi accesată și aici:


6 comments
 1. Daca produci o abureala din asta, cercetarea calitativa a lu’ peste, cu 14 interviuri semi structrate devii doctor? lol
  Incredibil ce efort si cata munca ahahahahah.

 2. o teză despre nimic….deci cineva care face studii de licență în navigație și transport naval la o universitate de mâna a 3a din cța , meserie pe care nu o practică, ajunge să facă o teză de doctorat despre nimic în științe politice …măi să fie…pe site-ul președinției nu se găsește un cv complet al individei…poate vrem și noi să aflăm unde a lucrat an de an.

  1. Lol. A fost sefa secretariatului Bologna (chestia aia “micuta” care coordoneaza procesul politic de integrare al invatamantului superior din Europa) vreme de 2 ani, dupa ce fusese anterior presedinta federatiei studentesti europene, partener de dialog al UE pe zona de educatie. Chiar nu e de parca a sarit de la transport naval in zona educatiei din pura intamplare.

   1. Moama, ce realizari. Sefa stampilei si hartiilor Bologna, supervizerul caietului cu intrari si iesiri? Wow, cad pe spate.

  1. Tezele care au fost trecute prin softul antiplagiat au coeficienții de similitudine aproape de 0. Asta e singura diferență între cele trecute prin soft și cele care nu au fost trecute.

   Singurul lucru care ar trebui să conteze la o teză sunt publicațiile de top și citările. Dar, dacă s-ar evalua tezele după așa ceva, ar sări în sus toți care au avut norocul să beneficieze de suportul softului antiplagiat și care acum au gura mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Apel urgent transmis de peste 40 de medici, cărora li se alătură cercetătorii Ad Astra: Testarea rapidă a populației să se facă și prin teste IgG/IgM și antigen. România mai are 2 săptămâni până când folosirea largă a oricărui test nu va mai putea încetini transmisia SARS-COV2

“Tehnologia PCR de testare este cea mai bună la ora actuală, dar noi nu credem că România și celelalte state din Europa au acum sau vor avea în viitoarele săptămâni…
Vezi articolul

Daniel David, către partidele parlamentare: fără investiții în inovație și cercetare, “vom irosi iar resursele naționale și europene” și vom deveni “o colonie științifică/tehnologică”

“Investițiile țării trebuie făcute înțelept, susținând în paralel inovația și motorul generator al acesteia – cercetarea avansată exploratorie și resursa umană. Altfel, vom irosi iar resursele naționale și europene pe…
Vezi articolul