UBtalks – studenții cu proiectele #de10, premiați de Universitatea din București / Parteneriat EduPedu

259 de vizualizări
UBtalks – Proiecte de zece in sesiune / Sursa: UB
Universitatea din București anunță o nouă ediție a UBtalks, program prin care vor fi premiate “proiectele #de10” înscrise de studenți, masteranzi și doctoranzi ai instituției. Este al optulea an consecutiv când sunt acordate aceste premii.

Studenții, masteranzii și doctoranzii UB sunt așteptați să propună, în 5-6 rânduri, o temă care stârnească interesul și curiozitatea publicului, pe baza căreia să susțină un discurs cu 10 minute, în etapa finală a proiectului. Temele pot fi prezentate atât individual, cât și în echipe de 2-3 persoane.

Înscrierile proiectelor #de10 se pot face până pe 8 martie 2020, la adresa ubtalks@unibuc.ro.

Potrivit anunțului, “prezentarea trebuie să fie atractivă și comprehensibilă pentru un public din afara domeniului de specializare, bine documentată, originală, relevantă, creativă și solid argumentată. Poate fi însoțită de materiale foto, video sau audio.”

Înainte de a ajunge în etapa finală a competiției, semifinaliști vor participa la o sesiune de pregătire în cadrul căreia profesori ai UB și experți în comunicare îi vor consilia în vederea elaborării prezentărilor finale, îi vor ajuta să pună bazele unor noi strategii de a-și vinde ideile și îi vor ajuta să își perfecționeze tehnicile de vorbire în public. Sesiunea de pregătire va avea loc joi, 19 martie 2020, la Hub-ul Google Atelierul Digital al Universității din București (Str. Academiei, nr. 14).

La finalul sesiunii de pregătire, coordonatorii vor decide finaliștii celei de-a VIII-a ediții a UBtalks. Finala competiției va avea loc în fața juriului UBtalks și a unei audiențe formate din susținătorii participanților, profesori ai Universității din București, precum și persoane din conducerea UB. Finala evenimentului va avea loc joi, 26 martie 2020.

Juriul va fi format din cadre didactice ale Universității din București, manageri și specialiști în comunicare, marketing și relații publice ai partenerilor UBtalks.

Comunicatul universității mai arată:

  • Pe lângă experiența legării de noi prietenii și a cunoștințelor dobândite la sesiunea de training, studenții, masteranzii și doctoranzii Universității din București vor putea câștiga diferite premii oferite de sponsorii competiției, dar și un loc la Școala de #creativitate organizată de Universitatea din București la Cumpătu, Sinaia în luna iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

OFICIAL Peste 1.600 de directori de școli au fost schimbați cu persoane numite „în interesul învățământului”, prin decizii ale inspectoratelor școlare. Doar pentru 300 dintre ei motivul schimbării a fost „deficiențe de management”

Peste 1.600 de directori și directori adjuncți de școli au fost schimbați din funcții în luna august, reprezentând 18.5% din totalul posturilor de conducere din sistemul preuniversitar de învățământ, potrivit…
Vezi articolul

Rectorul Daniel David: Universitatea Babeș-Bolyai nu mai poate crește în actuala paradigmă / Reglementările sunt gândite colectivist, ministerul ne tratează ca pe campusuri proprii / UBB își propune de acum obiective world-class

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca “a ajuns în paradigma actuală la maximum de dezvoltare! În această paradigmă nu mai putem crește, ci putem aștepta ca celelalte universități din țară să…
Vezi articolul