VIDEO Scandal într-o școală din Mediaș: O elevă și directoarea instituției se îmbrâncesc reciproc în timpul cursului / Explicațiile profesoarei

9.064 de vizualizări
Foto: captură – video / Ora de Mediaș
Un scandal între o elevă şi o profesoară a avut loc la un liceu din Mediaş, scena fiind filmată de un elev. În imaginile postate pe internet se observă cum profesoara îi trage scaunul unei eleve, iar apoi adolescenta o împinge pe profesoară, care este şi directoarea şcolii.

Potrivit Ora de Mediaş, incidentul a avut loc săptămâna trecută la Colegiul Tehnic ”Mediensis”. Câteva zeci de secunde din acest conflict au fost filmate de un elev aflat în spatele clasei. În imagini se observă cum profesoara îi trage scaunul elevei şi o ridică în picioare. Apoi, adolescenta începe să o împingă pe profesoară, iar la un moment dat îi spune: “Vreau să stau aici ca să îţi fac ţie nervi”.

Profesoara Ana Bocioancă, totodată directorul unităţii de învăţământ, a povestit pentru Ora de Mediaş acest incident.

VIDEO și citește articolul integral, pe G4Media.ro.

10 comments
  1. Ce nu stiu parintii, e ca profesorul isi preda doar materia. Nu e obligat sa predea si bunul simt. Tine de educatia de acasa. Asa parinti, asa copii!

  2. Cei mai mulți profesori si părinți, au ajuns să nu mai vadă pădurea din cauza copacilor / privesc la efecte, și nu la cauza .
    Elevii sunt doar victimele adulților iresponsabili .

  3. Lasati ca nici profesorii nu is mai prejos..is toti profesorii obositi de viață care nu stiu ce este respectul chiar si pentru un copil, care numai urla si vorbesc urat. Cu aceste exemple cresc copiii..este rodul.muncii lor, nu va mirati!!!

    1. Serios, daca nu va place sistemul de invatamant, sunteti libera da mergeti la particular sau imbratisati aceasta meserie sa vedeti cat de greu e sau cat de usoara. 🤪🤪

  4. Trăiască noul Rofuip în care elevii au doar drepturi, exmatricularea nu mai exista, vedem elevi care vin băuți la ore, elevi problema cărora nu le mai puteam face nimic. Mare lucru ca nu ne omoare în scoli.

    1. Si inainte sa fie interzisa exmatricularea era mai bine? Sa privim putin la rata abandonului scolar si la numarul de elevi care continua cu sudii superioare in Romania. Cei care vin beti la ore sunt aceeasi care veneau si inainte, doar ca atunci profesorii rezolvau rapid problema, fara sa le pese care este cauza problemei. Atata timp cat vor mai exista profesori cu ideologii comuniste, conform carora elevul este un dobitoc pe care ei incearca sa il domesticeasca, nu se va schimba mare lucru in educatia din Romania.

    2. Serios, daca nu va place sistemul de invatamant, sunteti libera da mergeti la particular sau imbratisati aceasta meserie sa vedeti cat de greu e sau cat de usoara. 🤪🤪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Percheziții DIICOT la o grupare de trafic de droguri către elevi și studenți, făcute luni în București și alte cinci județe / Intermedierea se făcea pe o platformă online cu 11.000 de membri activi

Procurorii DIICOT au efectuat, luni, percheziţii în municipiul Bucureşti şi în alte cinci judeţe la o grupare infracţională specializată în traficul de droguri către elevi şi studenţi, transmite agenția națională…
Vezi articolul

Situație ieșită din comun la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad: Ramona Lile ar urma să nu fie confirmată rector, deși a câștigat alegerile, potrivit unui proiect de ordin aflat în analiză finală la Ministerul Educației – surse

Rectorul Universității Aurel Vlaicu (UAV) din Arad, Ramona Lile, realeasă luna aceasta pentru un al patrulea mandat, deși, după cum a scris Revista 22, avea interdicție să candideze în urma…
Vezi articolul

Dezbatere Edupedu.ro – World Vision România

Educația digitală din perspectiva antreprenorilor digitali: Mihaela Nabăr – World Vision România, Angela Galeța – Fundația Vodafone România, Maria Metz – NTT DATA Romania, Ionuț Stanimir – BCR, Marilena Ionașcu – Microsoft Romania, Raluca Negulescu-Balaci – UiPath Foundation

Educația digitală din școala românească a fost susținută în ultimul an prin intervenții făcute punctual de tineri antreprenori, companii și ONG-uri. Care sunt măsurile urgente de implementat la nivel național,…
Vezi articolul

Greșeală elementară sau mână de ajutor? Pentru că a depus recursul în afara termenului legal, Ministerul Educației a pierdut definitiv procesul în care premierul Ciucă obținuse suspendarea analizei tezei sale de doctorat, suspectă de plagiat

Greșeală de proporții a Ministerului Educației într-unul dintre cele mai răsunătoare procese în care a fost implicată această instituție, în ultimii ani. Pe data de 19 ianuarie 2023, Înalta Curte…
Vezi articolul

Teste standardizate inițiale de evaluare a pierderilor de învățare, centre de vaccinare în școli, remediale pentru toți doritorii și clarificarea din timp a condițiilor de desfășurare a școlii – cerințele Consiliului elevilor pentru începutul noului an școlar

Consiliul Național al Elevilor (CNE) și-a prezentat, vineri, cerințele pentru începerea noului an școlar, inclusiv desfășurarea de testări standardizate inițiale pentru a evalua pierderile de învățare, dotarea școlilor cu aparatura…
Vezi articolul