Admitere 2023 în poliția și administrația penitenciară. Au început înscrierile pentru cele 18 locuri disponibile

14.728 de vizualizări
Foto: fsanp.ro
Administraţia Naţională a Penitenciarelor (A.N.P.) recrutează candidaţi în vederea participării la concursurile de admitere, sesiunea 2023, din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” Bucureşti, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București și Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” București, pentru locurile repartizate poliției și administrației penitenciare, conform site-ului A.N.P.
  • Citește mai jos despre admiterile la cele 4 instituții de învățământ: numărul de locuri scoase la concurs, cererea de înscriere (document), acordul de eliberare a cazierului (document) și anunțul complet (document .pdf).
Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 1 loc

Facultatea de Științe Economice și Administrative, domeniul de licenţă Contabilitate, Specializarea Contabilitate și Informatică de gestiune/Finanțe-contabilitate, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani – 1 loc (bărbați și femei)

Cererile de înscriere se vor depune la sediul unităților subordonate A.N.P. sau la Administrația Națională a Penitenciarelor în perioada 20.03.2023-05.05.2023, ora 15:00, conform broșurii de admitere.

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” – 3 locuri

Facultatea de Comandă și Stat Major – Domeniul de licenţă Științe militare, informații și ordine publică – specializarea Logistică, cursuri cu frecvenţă, durata studiilor 3 ani – 3 locuri (femei şi bărbaţi).

Depunerea cererilor de înscriere la sediul unităților subordonate A.N.P. sau la Administrația Națională a Penitenciarelor se realizează în perioada 20.03.2023 – 05.05.2023, ora 15:00. Depunerea dosarului complet se realizează până la data de 16.06.2023, ora 15:00, potrivit broșurii de admitere.

Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București – 8 locuri
  • Facultatea de Comunicații și Sisteme Electronice pentru Apărare și Securitate, domeniul de licenţă Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale, Specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani – 2 locuri (bărbați și femei)
  • Facultatea de Sisteme Informatice și Securitate Cibernetică, domeniul de licenţă Calculatoare și tehnologia informației, Specializarea Calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani  – 3 locuri (bărbați și femei)
  • Facultatea de Sisteme Integrate de Armament, Geniu și Mecatronică, domeniul de licenţă Inginerie Civilă, Specializarea Construcții și fortificații, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani – 3 locuri (bărbați și femei)

Înscrierea candidaților în vederea ocupării locurilor repartizate sistemului administrației penitenciare pentru admiterea în Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, sesiunea 2023, se realizează prin depunerea cererii de înscriere – document tipizat (se descarcă de pe site-ul Administrației Naţionale a Penitenciarelor şi se completează olograf), la cea mai apropiată unitate subordonată A.N.P. de domiciliul candidatului sau la Administrația Națională a Penitenciarelor, în perioada 20.03.2023 – 05.05.2023, ora 15:00, potrivit broșurii de admitere.

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti – 6 locuri
  • Facultatea de Informaţii, curs de zi, durata studiilor 3 ani, specializarea Operațiuni de intelligence – 3 locuri (bărbaţi şi femei)
  • Facultatea de Studii de Intelligence, curs de zi, durata studiilor 3 ani, specializarea Studii de securitate şi informaţii – 3 locuri (bărbaţi şi femei)

Depunerea cererilor de înscriere la cea mai apropiată unitate subordonată A.N.P. dedomiciliul candidatului sau la Administrația Națională a Penitenciarelor, se realizează în perioada 24.03.2023 – 27.04.2023, ora 15:00. Ulterior, depunerea dosarului complet se va realiza până la data de 12.05.2023, ora 15:00, potrivit broșurii de admitere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Lipsa de implicare a unor părinți în educația copiilor

Eliminarea declarațiilor pe propria răspundere pentru părinți, prin care se obligă să nu înregistreze orele online, cerută Ministerului Educației de Federația Asociațiilor de Părinți: Încalcă dreptul la educație al elevilor

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți solicită Ministerului Educației eliminarea declarațiilor pe propria răspundere pentru părinți, cele introduse recent, prin care aceștia se obligă să nu înregistreze orele online. “Încalcă…
Vezi articolul

Recuperarea orelor pierdute în timpul grevei se face până pe 16 iunie pentru elevi și profesori, cu excepția claselor terminale / Cei din învățământul tehnologic pot recupera până pe 23 iunie, transmite Ministerul Educației

Recuperarea orelor pierdute în timpul grevei se face până pe 16 iunie pentru elevii din învățământul preșcolar, primar, gimnazial si liceal, cu excepția claselor a VIII-a, a XII-a zi, a…
Vezi articolul

Iohannis, despre România educată: Am văzut în ultimele luni o firească dezbatere, mă aștept să continue în Parlament / Premierul spunea recent că parcursul de aprobare nu va fi foarte lung pentru că trebuie să producă efecte

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la deschiderea anului școlar, că se așteaptă ca dezbaterile pe marginea proiectelor de legi ale educației să continue în Parlament, notează G4Media.ro. Amintim că,…
Vezi articolul

Plagiatul – o normalitate pentru rectorii care se pregătesc să îl reprimească pe Sorin Cîmpeanu la șefia CNR. Diana Moș, președinta interimară a Consiliului Rectorilor: Cîmpeanu “este normal să revină în această funcție” de conducere a forului / Doar 3 rectori din 73 au anunțat că nu îl susțin

Plagiatul a devenit o normalitate pentru mediul academic românesc și un prilej pentru afirmarea publică de către rectori a susținerii imposturii și încălcării etice. “Procedura este clară: după emiterea ordinului…
Vezi articolul