Admitere 2023 în poliția și administrația penitenciară. Au început înscrierile pentru cele 18 locuri disponibile

14.425 de vizualizări
Foto: fsanp.ro
Administraţia Naţională a Penitenciarelor (A.N.P.) recrutează candidaţi în vederea participării la concursurile de admitere, sesiunea 2023, din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” Bucureşti, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București și Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” București, pentru locurile repartizate poliției și administrației penitenciare, conform site-ului A.N.P.
  • Citește mai jos despre admiterile la cele 4 instituții de învățământ: numărul de locuri scoase la concurs, cererea de înscriere (document), acordul de eliberare a cazierului (document) și anunțul complet (document .pdf).
Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 1 loc

Facultatea de Științe Economice și Administrative, domeniul de licenţă Contabilitate, Specializarea Contabilitate și Informatică de gestiune/Finanțe-contabilitate, cursuri de zi, durata studiilor 3 ani – 1 loc (bărbați și femei)

Cererile de înscriere se vor depune la sediul unităților subordonate A.N.P. sau la Administrația Națională a Penitenciarelor în perioada 20.03.2023-05.05.2023, ora 15:00, conform broșurii de admitere.

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” – 3 locuri

Facultatea de Comandă și Stat Major – Domeniul de licenţă Științe militare, informații și ordine publică – specializarea Logistică, cursuri cu frecvenţă, durata studiilor 3 ani – 3 locuri (femei şi bărbaţi).

Depunerea cererilor de înscriere la sediul unităților subordonate A.N.P. sau la Administrația Națională a Penitenciarelor se realizează în perioada 20.03.2023 – 05.05.2023, ora 15:00. Depunerea dosarului complet se realizează până la data de 16.06.2023, ora 15:00, potrivit broșurii de admitere.

Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București – 8 locuri
  • Facultatea de Comunicații și Sisteme Electronice pentru Apărare și Securitate, domeniul de licenţă Inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale, Specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani – 2 locuri (bărbați și femei)
  • Facultatea de Sisteme Informatice și Securitate Cibernetică, domeniul de licenţă Calculatoare și tehnologia informației, Specializarea Calculatoare și sisteme informatice pentru apărare și securitate națională, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani  – 3 locuri (bărbați și femei)
  • Facultatea de Sisteme Integrate de Armament, Geniu și Mecatronică, domeniul de licenţă Inginerie Civilă, Specializarea Construcții și fortificații, cursuri de zi, durata studiilor 4 ani – 3 locuri (bărbați și femei)

Înscrierea candidaților în vederea ocupării locurilor repartizate sistemului administrației penitenciare pentru admiterea în Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”, sesiunea 2023, se realizează prin depunerea cererii de înscriere – document tipizat (se descarcă de pe site-ul Administrației Naţionale a Penitenciarelor şi se completează olograf), la cea mai apropiată unitate subordonată A.N.P. de domiciliul candidatului sau la Administrația Națională a Penitenciarelor, în perioada 20.03.2023 – 05.05.2023, ora 15:00, potrivit broșurii de admitere.

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti – 6 locuri
  • Facultatea de Informaţii, curs de zi, durata studiilor 3 ani, specializarea Operațiuni de intelligence – 3 locuri (bărbaţi şi femei)
  • Facultatea de Studii de Intelligence, curs de zi, durata studiilor 3 ani, specializarea Studii de securitate şi informaţii – 3 locuri (bărbaţi şi femei)

Depunerea cererilor de înscriere la cea mai apropiată unitate subordonată A.N.P. dedomiciliul candidatului sau la Administrația Națională a Penitenciarelor, se realizează în perioada 24.03.2023 – 27.04.2023, ora 15:00. Ulterior, depunerea dosarului complet se va realiza până la data de 12.05.2023, ora 15:00, potrivit broșurii de admitere.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like
Concediul plătit pentru stat cu copilul

Zile libere pentru supravegherea preşcolarilor de către părinţi în situaţia limitării sau suspendării activităţilor didactice care presupun prezența fizică în grădinițe – proiect de lege aprobat de Senat, merge în Camera Deputaților

Senatorii au adoptat, miercuri, cu majoritate de voturi (128), proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 110/2021 privind acordarea unor zile libere plătite părinţilor şi altor categorii de persoane în…
Vezi articolul
vârsta de pensionare, cancelarie profesori

Profesorii sunt obligați să anunțe conducerea școlii dacă au COVID, iar școala va informa DSP. După ancheta epidemiologică se va putea lua chiar decizia trecerii tuturor elevilor școlii în online, potrivit noilor reguli

Noul ordin comun prevede reguli noi și pentru cadrele didactice. Profesorii sunt acum obligați să anunțe directorul școlii sau consiliul de administrație dacă au COVID-19 sau s-au infectat cu SARS-CoV-2,…
Vezi articolul

Paradoxala admitere la facultate după începerea cursurilor: Politehnica București organizează o Sesiune III de admitere în octombrie, deși legea prevede 2 sesiuni care să se încheie pe 30 septembrie. Rectorul Mihnea Costoiu: Administrativ, este a doua sesiune, care se extinde

Universitatea Politehnică din București (UPB) prezintă pe site-ul său mai multe “sesiuni de admitere active în prezent”, printre care se numără o a treia sesiune de admitere la Licență 2021,…
Vezi articolul