ASE București: Predare online la toate facultățile, în semestrul al II-lea. Căminele deschise sunt aceleași ca în primul semestru

561 de vizualizări
Foto: ASE.ro
Academia de Studii Economice (ASE) continuă predarea online la toate facultățile și menține deschise doar câteva cămine, dintre care unul special pentru studenții care nu au avut posibilitatea să învețe de acasă, a precizat pentru Edupedu.ro rectorul Nicolae Istudor. Semestrul al II-lea începe luni, 22 februarie, la ASE, la fel ca la majoritatea universităților din țară.

„Învățarea continuă online la nivelul facultăților, iar căminele care au fost deschise în primul semestru rămân deschise și acum: cel al doctoranzilor, cel pentru străini și cel pentru situații deosebite pentru studenții care nu au posibilitatea de a studia online de acasă. De asemenea, le-am pus la dispoziție și laptopuri celor care au avut nevoie”, a declarat pentru Edupedu.ro rectorul Nicolae Istudor.

Conform Hotărârii Senatului nr. 14/15.02.2020 activitățile didactice de predare și seminarizare aferente programelor de studii universitare de licență, masterat și doctorat, programele postuniversitare și de dezvoltare profesională continuă să se desfășoare exclusiv online în semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021.

În ceea ce privește vaccinarea, din 575 angajați ai universității programați la vaccinare, au mai rămas 135 de profesori care nu au mai găsit loc și se orientează spre centrele de vaccinare de la Politehnică, a mai precizat rectorul.

Foto: ASE.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like