VIDEO Rezolvarea subiectelor la Mate-Info, făcută de profesoara Florentina Pavăl: Subiectele au fost fără capcane

49.020 de vizualizări
Foto: Arhiva personală
Profesoara Florentina Pavăl de la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni a trimis pe adresa redactie@edupedu.ro rezolvarea subiectelor pentru specializarea Matematică-Informatică. Astăzi, elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au susținut proba obligatorie a profilului.
Vezi subiectele la mate-infotehnologic și mate-științele naturii.

Cadrul didactic a spus că nu au fost capcane la Mate-Info și că subiectele au fost asemănătoare cu testele de antrenament.

Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți – câte trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții, fiecare dintre acestea notate cu câte 5 puncte. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

Florentina Pavăl predă matematica de peste 30 de ani la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni. Aceasta este cunoscută pe rețeaua de socializare TikTok drept “Profa de mate cool”, având un cont pe care postează videoclipuri explicative despre matematica de gimnaziu și de liceu. EduPedu.ro a realizat un interviu cu Florentina Pavăl în martie 2021.

Întreaga serie de articole cu sfaturi pentru probele de BAC 2022 poate fi accesată aici: edupedu.ro/tag/sfaturi-bac/.

4 comments
    1. De unde ai dedus superficialitatea? Subiectele sunt rezolvate si redactate foarte corect. Si pe hartie, si in explicatia in video.

  1. Sincer, un elev mediu nu are cum sa nu atinga cel putin 8.5.
    Din pacate, curba lui Gauss este o iluzie pentru acest tip de testare, ceea ce arata ca ceva este gresit in acest tip de subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

EXCLUSIV Ministerul Educației, despre examenul oral de Limba română de la Bacalaureat: “NU reflectă nivelul de stăpânire a limbii”. Regulile de admitere la facultate pentru minorități rămân neschimbate

Ministerul Educației anunță într-un răspuns pentru Edupedu.ro că nu schimbă regulile de admitere la facultate, master și doctorat, așa cum ceruse Avocatul Poporului, și că certificatul obținut de elevi la…
Vezi articolul