Start înscrieri în cel de-al 7-lea an al Școlii siguranței Tedi. Până pe 31 octombrie învățătorii pot completa formularele (P)

1.588 de vizualizări
Foto: “Școala Siguranței” Tedi
Pandemia generată de Coronavirus ne-a schimbat tuturor modul de viață cu care eram obișnuiți. În mod special, elevii și cadrele didactice au fost nevoiți să facă cele mai multe eforturi pentru a se adapta noilor condiții. Printre ei s-au numărat și elevii înscriși la Școala Siguranței Tedi. Anul al trecut, a șasea ediție a programului s-a desfășurat cu multe lecții online, cu Tedi îmbrățișat de la distanță, dar cu mult entuziasm și emoții. Toate regăsite în cele peste 27.000 de fotografii cu activități despre siguranță realizate de elevi de clasa I din toată țara.

“Școala Siguranței” Tedi este un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi și care se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și cu Poliția Română prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității. Acest program educativ se adresează elevilor de clasa I și are ca obiectiv consolidarea informațiilor privind siguranța școlarilor care s-ar putea confrunta cu pericole în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor.

Ca o noutate, anul trecut a fost introdus un capitol suplimentar, „Igiena corpului şi a minţii”, alcătuit atât din noțiuni teoretice cât şi din activități şi exerciții menite să le ofere elevilor, cadrelor didactice şi părinților un sentiment de siguranță referitor la contextul pandemic actual. 

Din nou în bancă pentru lecții despre siguranță

Online sau offline, un lucru este sigur: lecțiile lui Tedi pentru siguranța elevilor de clasa I se vor desfășura. În anul școlar 2021-2022, elevi din toată țara sunt așteptați să participe la lecții. Tedi îi invită pe toți profesorii învățători să-și înscrie clasele în program. 

Participarea la program este gratuită şi se realizează pe baza înscrierii de către învățători pe site-ul www.scoalatedi.ro. Termen limită pentru înscrieri: 31 octombrie 2021.

Formularul de înscriere la Şcoala siguranţei! 

Material didactic gratuit. Premii pentru învățători și elevi.

Suportul didactic este asigurat de Tedi și constă în materiale necesare desfășurării programului la clasă concepute astfel încât să respecte modul de învățare specific elevilor de clasa I – prin jocuri și activități educative. Toate materialele sunt în format electronic și vor fi transmise gratuit, prin e-mail, după finalizarea înscrierii. Materialele pot fi folosite atât în predarea directă la școală cât și la orele desfășurate online. 

Implementarea programului la clasă este certificată printr-o diplomă de participare.

Implicarea învățătorilor şi a elevilor este răsplătită de către Tedi prin premii surpriză.

Pentru orice detalii despre programul Şcoala siguranţei Tedi ne puteţi scrie pe adresa de e-mail: contact@scoalatedi.ro.

Aproximativ 215.000 de absolvenți ai Școlii Siguranței Tedi în 6 ani de activitate

În perioada 2015-2021, la acest program educativ au participat aproximativ 215.000 de elevi de clasa I din toată țara. O nouă serie de elevi este așteptată să participe la cursurile Școlii siguranței Tedi unde informații importante pentru siguranța lor sunt furnizate într-o manieră accesibilă celor mici de către cadrele didactice și reprezentanți ai Poliției române.

Programul Școala siguranței Tedi nu are drept scop învățarea pe de rost a unor informații, ci asimilarea unor cunoștințe și dezvoltarea unui set de abilități la care copilul să apeleze în diverse situații. Parteneriatul cu Ministerul Educației şi cu Poliția Română prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității asigură adaptarea tuturor materialelor elaborate de Tedi la vârsta copiilor și respectarea dreptului acestora la o educație de calitate.

Vă așteptăm să vă înscrieți în programul Școala siguranței Tedi!


1 comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

În România sunt 48 de mii de învățători care educă aproape 950 de mii de elevi. Numărul copiilor din primar, singurul care a crescut în ultimii 5 ani dintre toate nivelurile de învățământ

În România erau, în anul 2018, 48.156 de profesori pentru învățământul primar, potrivit Institutului Național de Statistică. Aceștia educau cel mai mare număr de copii dintre toate nivelurile de educație…
Vezi articolul

Evaluări sabotate de Ministerul Educației. Expertul în testare Dragoș Iliescu, analiză dură a rapoartelor de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a 2018

Evaluările de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a 2018 sunt sabotate de Ministerul Educației, de la concepție, până la administrarea, interpretarea și prezentarea rezultatelor. Edupedu.ro a obținut…
Vezi articolul