Concurs de selecție de profesori în școlile europene din Bruxelles și Luxemburg: astăzi este data limită de depunere a dosarelor

779 de vizualizări
Titularizare 2019
Foto: Pexels.com
Ministerul Educației a lansat un concurs pentru detașarea profesorilor la școlile europene din Bruxelles și Luxemburg, iar astăzi este data limită pentru depunerea dosarelor. Potrivit calendarului de concurs, pe 27 mai 2019 se va desfășura proba orală; pe 28-29 mai 2019 vor fi examenele scrise de specialitate. Rezultatele vor fi afișate la sediul Ministerului, pe 31 mai 2019.

La concurs pot să participe numai profesorii care au certificate internaționale care să ateste cunoașterea limbii franceze sau engleze, eliberate de British Council, Cambridge University – pentru engleză, Centre international d’études pédagogiques (CIEP), Alliance Française, Chambre de Commerce et d` Industrie de Paris – pentru franceză, se arată în nota nota prin care Ministerul Educației stabilește condițiile de concurs. Instituția precizează că “este obligatoriu ca pe certificatul eliberat de una dintre instituțiile menționate să fie specificat explicit nivelul lingvistic evaluat”.

Calendarul de concurs:

 

Lista posturilor pentru care se organizează concurs

Lista posturilor pentru care se organizează concurs este următoarea: Chimie, TIC, Profesor documentarist, învățător, Științe umaniste integrate în limba engleză. Profesorii vor preda în limba franceză sau engleză.

 

Salariile profesorilor din școlile europene:

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministerul Educației – nicio informație despre „verificările interne” în cazul de abuz în care a dezvăluit către presă identitatea minorului care ar fi fost agresat la Școala Nicolae Titulescu, la o lună de atunci / Instituția avea de la bun început informații detaliate  despre cauzele „erorii”

S-a împlinit o lună de când Ministerul Educației a transmis către presă un document „anonimizat” superficial, ce permitea jurnaliștilor să afle datele de identificare ale unor elevi aflate în situații…
Vezi articolul

Măriuca Talpeș: Noi susținem greva profesorilor și e bine că se întâmplă, e o grevă a noastră, ca societate / Mingea este la puterea politică, clar. Și are soluții. Numai să dorească și să înțeleagă că educația este un pilon al societății, nu o Cenușăreasă, nu o masă de profesori care ne deranjează și de care trebuie să scăpăm. Nu! Ei ne educă copiii, ei duc țara înainte – acești profesori

Coordonatoarea pilonului Educație din Coaliția pentru Dezvoltarea României, Măriuca Talpeș, a declarat într-un interviu pentru Edupedu.ro că susține greva profesorilor și consideră că aceasta este „o grevă a noastră, ca…
Vezi articolul

Un prorector al Politehnicii București, Valentin Năvrăpescu, numit președinte la agenția care se ocupă cu respectarea standardelor în învățământul superior, ARACIS, după doi ani de mandat Mădălin Bunoiu

Agenția responsabilă cu respectarea standardelor în universitățile românești, ARACIS, are un nou președinte, în persoana profesorului Valentin Năvrăpescu. Fost vicepreședinte al ARACIS, acesta preia postul ocupat în ultimii ani de…
Vezi articolul

Campionatul Național de Securitate Cibernetică 2024. Primii 40 de participanți au trecut în etapa finală de la București, desfășurată în aceleași zile cu Olimpiada pentru elevii de liceu – regulile de concurs

Primii 40 de participanți la ediția 2024 a Campionatul Național de Securitate Cibernetică (RoCSC) au trecut în etapa finală a competiției, potrivit rezultatelor centralizate de organizatori. Aproape 400 de elevi…
Vezi articolul