Deschiderea școlilor „de urgență”, propusă de AUR la consultările de la Cotroceni cu o săptămână înaintea vacanței de iarnă

4.327 de vizualizări
”Am mai venit cu o propunere: vrem sub orice formă redeschiderea școlilor”, a anunțat liderul AUR, George Simion la ieșirea de la consultările cu președintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni. Elevii fac acum cursuri online, iar pe 23 decembrie intră în vacanța de iarnă, care se încheie pe 10 ianuarie 2021.

Simion a declarat că a înaintat o propunere pentru funcția de premier și a mai spus ”am mai venit cu o propunere: vrem sub orice formă redeschiderea școlilor”.

„Și dacă se va forma cumva o coaliție de guvernare partinică singura noastră dolenață este ca domnul Florian Colceag, un expert cu adevărat în educație, să ajungă ministrul Educației și școlile să fie redeschise de urgență pentru că sute de mii de copii și familiile acestora suferă”, a spus Simion.

„Cer și celorlalte formațiuni politice prezente să ceară și ele redeschiderea școlilor”, a mai declarat liderul AUR.

Știrea este în curs de actualizare

Citește și:

Foto: presidency.ro


5 comentarii
  1. Stimati feisbucari, cand ati votat, ati stiut ce ati votat?? Ati fost macar o secunda curiosi sa le cititi platforma program si nu doar campania? Ati vazut ca acolo sunt oameni declarati in public admiratori ai lui Antonescu, ai extremistilor, misogini, rusofili etc? Ati vazut o bila mare. Ati votat in orba. Si la un blind-date daca va duceati aveati mai mare grija sa va informati in prealabil decat inainte de-ai vota pe-astia. Invatatura de minte de azi inainte…

  2. Toți tâmpiții vin cu propuneri. ..pademia omoară oamenii pe rupte în țară și peste hotare și ăstia din” aur” cică vor să deschidă școlile. …nerebniciI .Ăstia care apar ca și ciupercile după ploaie ce visează noaptea expun ziua..

  3. Cumva soțiile lor lucrează în învățământ? Cunosc câteva opinii ( vezi andrusceac) din AUR ca femeile să stea acasă. Ce vor ei? Sunt incoerenți și ilogici, de fapt nerușinați.

  4. Toti le inchid la 6 zile pana la vacanta si astia vor sa le deschidem:)). Bucurestiul a anuntat ca nu mai are niciun loc la ATI. Imi vine sa rad. Ce nebun i-ar lua in seama pe astia acum sa isi ia asemenea raspundere??? Mai zic, semestrul al doilea, mai merge, dar acum?? Doamneee..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Sorin Cîmpeanu, despre jurnaliștii care susțin testarea obligatorie a elevilor: Calific imbecile ideile prin care se propune limitarea accesului la educație / Eu o să merg până la capăt pe prevenție și încredere în responsabilitatea părinților

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus luni seara, la Antena 3, despre jurnaliștii care susțin testarea obligatorie a elevilor că sunt „imbecile ideile prin care se propune limitarea accesului la…
Vezi articolul