DOCUMENT 45% dintre angajații școlilor, grădinițelor și inspectoratelor vor să fie vaccinați. Ministerul Educației îi mai întreabă încă o dată pe profesori dacă vor vaccinul în etapa a doua de sondare, până la finalul lunii

7.253 de vizualizări
Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com
La nivelul învățământului preuniversitar, 45,06 % dintre angajați au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 292.872 de angajați în sistemul de învățământ preuniversitar (inclusiv persoanele care nu au raspuns), potrivit unui comunicat dat de Ministerul Educației

În total, 167.977 angajați din sistemul național de învățământ își declară, în prima etapă de consultare, disponibilitatea de vaccinare.

Până în momentul de față, la nivelul învățământului preuniversitar, 45,06 % dintre angajați au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 292.872 de angajați în sistemul de învățământ preuniversitar (inclusiv persoanele care nu au raspuns).

În sistemul de învățământ universitar, procentul privind disponibilitatea de vaccinare este de 59,64 % (raportat la totalul de 51.094 titulari angajați în sistemul de învățământ universitar + 9.295 cadre didactice asociate – inclusiv persoanele care nu au raspuns).

Ministerul Educației decide inițierea celei de-a doua etape de declarare a disponibilității de vaccinare, în perioada 16 ianuarie – 1 februarie 2021.

Ministerul Educației face publice rezultatele primei etape de consultare la nivelul zilei de astăzi, 15 ianuarie, cu privire la disponibilitatea de vaccinare a personalului din învăţământ, cu precizarea că raportarea din care au rezultat procentele de disponibilitate s-a făcut incluzând și persoanele care nu s-au pronunțat în niciun fel asupra disponibilității de vaccinare (răspunsuri asimilate neconcludent răspunsurilor negative).

Situația detaliată pe județe, poate fi văzută în documentul de mai jos:


Știrea este în curs de actualizare

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii
  1. Cum ai ajuns la concluzia ca profesorii sunt scoliti si auxiliarul ba ? La ce rezultate se obtin dupa 9 ani de scoala ,fara meditatii le in particular ale elevilor,cred ca elevii scoliti de auxiliari,ar fi fost mai responsabili si ar fi obtinut rezultate mai bune la scoala ,fara meditatii.

  2. Asa da d-lor! Inca o etapa ,,de sondare”. Aia 45% (reali sau nu, ca increderea-n cifre e la pamant pe aceste meleaguri) mai raspund o data si uite cum se fac 90% doritori, putandu-se apoi raporta ca si-n educatie e ca-n medicina de la cluj. Au fost ,,ajutati” profesorii de medicii care i-au informat cum sta treaba si s-au dat pe brazda. Bine, profesorii au inteles ei cate ceva, ca de’, sunt ,,scoliti”, da’ acum e de munca cu ,,personalul auxiliar care nu precepe o boaba si-s ,,indecisi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Programul de lucru al angajaților din școli: „Desfășurarea muncii de la domiciliu pentru o parte din personal” transmite ministerul Educației. Recomandare: Profesorii să comunice permanent cu elevii prin activități online

Într-o adresă trimisă către toate inspectoratele, obținută de Edupedu.ro, ministerul Educației face recomandări privind programul de lucru. Astfel „o parte” din profesorii, învățătorii și educatorii, precum și personalul nedidactic, sau…
Vezi articolul