Experimente științifice pentru 8-11 ani, sâmbătă, 10 februarie, ora 13.45 – atelier LearnGate (P)

954 de vizualizări
Image by Freepik
UPDATE: Locurile au fost ocupate pentru acest atelier. Vă mulțumim și vă așteptăm la următoarele.
Aveți un copil curios, pasionat de proiecte și interesat să afle cum funcționează lucrurile? Vreți să-l sprijiniți pentru a-și dezvolta și valoriza abilitățile și nu pierdeți nicio ocazie de a-i crește și cultiva curiozitatea?

Înscrieți-l la atelierul LearnGate „Experimente științifice”, unde prin activități practice și distractive copiii vor învăța:

  • să realizeze propriul cronometru cu pendul: vor experimenta modalități de a-i încetini balansul și chiar de a explora diferite tipuri de balans;
  • ce sunt particulele și cum acționează cu sistemul nostru respirator: vor simula modul în care respirăm și filtrăm aerul din jurul nostru;
  • cum pot folosi soarele pentru a afla ora: vor realiza un gnomon dintr-o selecție de materiale și vor observa cum se schimbă umbra proiectată de acesta în timpul zilei;
  • cum se produce plasticul biodegradabil: vor afla cum pot produce plastic ecologic din ingrediente simple de uz casnic.

Știința evoluează mai repede ca niciodată iar șansa de a-i deprinde cât mai timpuriu mecanismele este o investiție în viitoarea carieră.

Pentru mai multe informații, sunați la nr. de telefon 0751188752 sau trimiteți un mail la adresa office@learngate.ro.

Atelier „Experimente științifice” pentru copii, la Seneca Anticafe

UPDATE: Locurile au fost ocupate pentru acest atelier. Vă mulțumim și vă așteptăm la următoarele.

Când: sâmbătă, 10 februarie, de la ora 13.45 (atelierul durează o oră)

Unde: Seneca Anticafe, strada Ion Mincu nr. 1, București

Cine: vârsta recomandată între 8-11 ani

Preț și înscriere: 120 lei, redus la 90 lei pentru înscrieri până luni, 5 februarie, în limita locurilor disponibile.

Locuri limitate (12 locuri)

Image by Freepik


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Reacție dură a geografilor la “scăparea” lui Andronescu: Includerea geografiei în invenția de probă de BAC numită Creativitate ne provoacă o nemulțumire profundă

Reacție dură a Societății Române de Geografie, la ideile vehiculate de Ecaterina Andronescu privind ba eliminarea Geografiei de la BAC, ba introducerea materiei într-un examen numit “probă de creativitate”. Explicațiile…
Vezi articolul

Cum te pregătești pentru examenele internaționale SAT, A-Level, GMAT sau bacalaureat internațional. Georgiana Popovici, doctor în matematică, profesoară cu 20 de ani de experiență: în sistemele internaționale, indiferent de conceptul matematic care urmează să fie explicat, se pleacă de la realitate, de la situațiile concrete în care se aplică acel concept (P)

Într-o lume tot mai globalizată, mulți părinți își doresc pentru copiii lor educație de calitate și optează pentru a urma studiile superioare la universități renumite din străinătate. Cele mai atractive…
Vezi articolul

Simplifică munca profesorilor și directorilor, reface relația dintre școală și părinți, provoacă schimbări în bine prin transformarea digitală – acesta este impactul Viva Catalog în școli (P)

Marius Cojocaru, director al Școlii Gimnaziale „Câmpuri” s-a gândit să refacă relația dintre școală și părinți când a decis să aducă în școală Catalogul Viva. Chiar dacă nu toți părinții…
Vezi articolul