GALERIE FOTO-VIDEO Ce parlamentari au fost la consultări la Cotroceni, pentru discuțiile despre “România Educată”

1.286 de vizualizări
Sursa Foto/Video: Administrația Prezidențială
În a doua zi de consultări convocate de președintele Klaus Iohannis pentru finalizarea proiectului România Educată au fost invitați membri ai Parlamentului. La întâlnirea de la Cotroceni, marți la ora 16:00, au fost prezenți președinții celor două Camere ale Legislativului și mai mulți membri ale comisiilor de învățământ din Senat și Camera deputaților, potrivit fotografiilor publicate de Administrația Prezidențială.

La prezidiu au fost președintele Iohannis, consilierul prezidențial pentru educație și cercetare, Ligia Deca și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

  • Anca Dragu, președintele Senatului – USR-PLUS
  • A participat din nou fostul premier Ludovic Orban, după ce a fost prezent și la consultările de ieri, în calitate de lider al coaliției de guvernare și președinte PNL.
  • Monica Anisie (PNL), ministru al Educației și Cercetării în Guvernul Orban, președintele Comisiei pentru Învățământ din Senat – cameră decizională pentru legile din Educație.
  • Natalia Intotero (PSD), președintele Comisiei de învățământ din Camera Deputaților.
  • Vasile Dâncu (PSD) vicepremier și ministrul Dezvoltării în Guvernul Cioloș, senator, membru în Comisia de învățământ a Senatului.

Restul participanților pot fi identificați în fotografiile de mai jos (click pe foto pentru mărire)

Sursă Foto/Video: Administrația Prezidențială

Citește și:
Evaluări anuale ale elevilor din clasele pregătitoare – a IV-a au fost introduse în noul proiect “România Educată”. Testările, parte a salarizării pe bază de performanță – DOCUMENT
Inspecțiile școlare nu vor mai putea fi făcute de Inspectoratele școlare, ci de noul ARACIP – prevedere a proiectului “România Educată” care va fi adoptat de Guvern
Înființarea de colegii universitare la care să se poată intra fără BAC – prevedere a noului proiect “România Educată”
BAC unic pe model PISA, pe care îl pot susține și elevii de la școala profesională – în noul proiect “România Educată”, anunță consilierul prezidențial Ligia Deca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like