Metode și materiale suport de învățare, susținute de specialiști în dislexie, la evenimentul „Dislexia fără Mască”, de pe 8 octombrie

1.538 de vizualizări
Foto: © ​Mooshny | Dreamstime.com
Asociația Coordonate Umane, cu sprijinul Federației Naționale a Părinților – Edupart și al Consiliului Național al Elevilor, organizează în Parcul Bordei – Peninsulă, evenimentul „Dislexia fără Mască”, în data de 8 octombrie 2023, între orele 10:00-17:00, conform unui comunicat de presă.

Octombrie este considerată Luna Internațională a Conștientizării Dislexiei, iar acțiunea noastră are ca scop creșterea gradului de conștientizare a dislexiei în rândul publicului larg prin prezentarea de informații despre această tulburare de învățare și prin împărtășirea poveștilor de viață ale unor persoane dislexice, se precizează în comunicat.

În cadrul evenimentului se vor desfășura activități precum: dezbateri la care vor participa reprezentanții unor instituții implicate în sistemul de învățământ și personalități publice dislexice, prezentări privind metode și materiale suport de învățare, susținute de specialiști în dislexie, expoziție de artă și de fotografie, ateliere interactive pentru copii.

Asociația Coordonate Umane aă invită să vă alăturați eforturilor pentru susținerea unui sistem educațional inclusiv și pentru sprijinirea copiilor cu tulburări specifice de învățare prin promovarea și participarea la activitățile desfășurate în cadrul evenimentului.

Foto: © ​Mooshny | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Citește și:
Copiii cu tulburări de învățare nu primesc sprijinul la care au dreptul, la școală sau la examene, reclamă Asociația Coordonate Umane. Organizația anunță că va protesta luni la Inspectoratul Școlar București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Profesoara Rodica Zafiu, despre schimbările din Limba română: De ceva vreme, din ce în ce mai mulți oameni răspund „cu drag” la „mulțumesc”, în contexte în care nu există o apropiere între vorbitori, ceea ce poate să șocheze

Limba română, ca celelalte limbi, „se schimbă în permanență și fenomenul este perfect normal” și din aceste motive ar trebui „ca în învățământ și în dezbaterile obișnuite să avem mult…
Vezi articolul