Se caută 14 educatori-puericultori pentru creșele din Cluj / Care sunt condițiile de participare la concurs

2.394 de vizualizări
Foto: © Oksun70 | Dreamstime.com
Centrul Bugetar de Administrare Creşe Cluj-Napoca organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 14 posturi de educator-puericultor, scrie cluj24.ro.

14 posturi de educator-puericultor sunt disponibile pentru cei interesați, în orașul Cluj Napoca. Sunt 3 probe de concurs: selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu.

Condiții specifice pentru îndeplinirea posturilor
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai unui liceu pedagogic, specializarea educator-puericultor.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai unui liceu pedagogic cu specializarea educatoare sau învățătoare, sau care au urmat sau vor urma cursurile de formare în educație timpurie organizate de ministerul Educației cu terți până la data de 1 septembrie 2025.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă de licență, specializarea pedagogia învățământului preșcolar și primar, sau care au urmat sau vor urma cursurile de formare în educație timpurie organizate de ministerul Educației cu terți până la data de 1 septembrie 2025.
  • Candidații trebuie să fie absolvenți ai programelor de masterul didactic, specializarea educație timpurie.
  • Nu se cere vechime în specialitatea studiilor.
Cum se face înscrierea?

Dosarele de concurs se pot depune în formă fizică la sediul Centrului Bugetar de Administrare Creşe Cluj-Napoca, str. Mehedinţi nr. 15, între orele 9:00 – 11:00, până în data de 11.02.2022, ora 11:00.

Afişarea rezultatelor după proba de selecţie dosar va avea loc în 14.02.2022.

Proba scrisă se desfăşoară în sala mică a cinematografului Dacia din Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 11B, în data de 22.02.2022, ora 9.00.

Interviul are loc în data de 28.02.2022, ora 9.00.

Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 03.03.2022.

Anunțul concursului poate fi consultat aici:

Foto: © Oksun70 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Părinților, anunță că se retrage din funcție luna viitoare și că va intra în politică: „Mă culc liniștit, știind că nu am făcut politică, înțelegeri sau orice altceva care ar fi dăunat elevilor”

Președintele Federației Naționale a Părinților, Iulian Cristache, anunță că în luna aprilie se va retrage de la conducerea acesteia. Organizația are un protocol cu Ministerul Educației în calitate de asociație…
Vezi articolul

Învățământul superior dual: operatorii economici acordă burse cel puțin la nivelul celor oferite din fonduri publice în universități și răspund pentru toate activitățile de învățare prin muncă – proiect de Metodologie

Operatorii economici implicați în învățământul superior dual au răspundere deplină pentru toate activitățile de învățare prin muncă, inclusiv pentru siguranță și securitatea studenților și tot ei – alături de autorități…
Vezi articolul

Asociația Școlilor Particulare îi cere Ligiei Deca să introducă elevii din școlile particulare și confesionale în rândul beneficiarilor de burse de merit / Luni, Ministerul Educației discută în Comisia de dialog social Ordonanța de Urgență prin care Deca vrea să-și modifice a treia oară propriile legi

Asociația Școlilor Particulare îi cere ministrului Educației, Ligia Deca, să introducă elevii din școlile particulare și confesionale în rândul beneficiarilor de burse de merit. Într-o scrisoare deschisă, Christian Comșa, președinte…
Vezi articolul

Profesorii înțeleg diferit față de elevi violența verbală, spune ministrul Educației, Ligia Deca, care interpretează un chestionar în care de trei ori mai mulți elevi au fost martori la agresiuni decât cadrele didactice

Ligia Deca spune că rezultatele chestionarului realizat de Consiliul Național al Elevilor, privind respectarea Statutului Elevilor, arată o diferență mare de procente mare între profesorii și elevii care au răspuns…
Vezi articolul

USAMV București a stabilit că Sorin Cîmpeanu nu a plagiat în teza de doctorat, susține ministrul care citează un raport de verificare primit de la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, în urma solicitării publice făcute în urmă cu un an. De ce nu l-a publicat? „Nu cred că era momentul să mă laud cu un conținut laudativ”

Întrebat de Edupedu.ro care au fost concluziile comisiei Universității de Științe Agronomice înființată în urmă cu un an pentru a-i analiza teza de doctorat, Sorin Cîmpeanu a spus: “Rezultatul a…
Vezi articolul

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, reacție la declarația lui Orban: Educația nu este „cârciuma” sistemului bugetar. Deschiderea noului an școlar, sub semnul întrebării dacă nu vor fi majorate salariile

Educația nu este „cârciuma” sistemului bugetar și „intenția de a nu se acorda majorarea salarială începând cu data de 1 septembrie 2020 va fi o greșeală enormă, iar consecințele pot…
Vezi articolul