ULTIMA ORĂ Incidența COVID în București a coborât sub pragul de 3 la mie. Toate școlile pot face cursuri fizice, indiferent de rata de vaccinare a personalului

1.959 de vizualizări
Foto: Alex Micsik – Agerpres Foto
Rata de incidență COVID în București a coborât la 2,87 cazuri la o mie de locuitori în 14 zile, potrivit datelor publicate miercuri de Direcția de Sănătate Publică.

Când rata de incidență scade sub 3 la mie, școlile ar putea desfășura cursuri în format fizic indiferent de rata de vaccinare a personalului.

Desfășurarea școlii cu prezența fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor, în localitățile unde incidența este mai mică de 3/1.000, indiferent de rata de vaccinare a personalului, a fost aprobată oficial vineri prin hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Dacă vineri rata rămâne sub 3 la mie în București, înseamnă că săptămâna viitoare, toți copiii se pot întoarce fizic la școală indiferent de rata de vaccinare a personalului angajat în unitățile de învățământ.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

1 comment
  1. Da, fizic.
    Avem clase online(profii tin orele online in clase pustii) cu cazuri de covid la eleci si clase la care ținem ore in sistem hibrid, cu cazuri de contacti directi.
    Asta e scoala “fizica” in pandemie,inferioara scolii in sistem online tinuta cateva saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Au început înscrierile pentru “Hai la Olimpiadă!”, program de pregătire pentru elevii din școlile publice interesați să se pregătească la matematică, fizică sau informatică la nivel competitiv

Elevii din sistemul public de învățământ pasionați de matematică, fizică sau informatică se pot înscrie, până pe 11 octombrie, în programul de pregătire “Hai la Olimpiadă!”, desfășurat de Fundația “Nouă…
Vezi articolul