Cea mai mică rată de vaccinare a profesorilor din judeţul Giurgiu, la Seminarul Teologic

1.088 de vizualizări
Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com
Cea mai mică rată de vaccinare a cadrelor didactice din judeţul Giurgiu este înregistrată la Seminarul Teologic Ortodox „Teoctist Patriarhul”, de 17 procente, iar cea mai mare rată de vaccinare a profesorilor este înregistrată la şcoala din Singureni, de 92,86%, conform unui comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul Şcolar Judeţean, informează Agerpres.

Puţin peste jumătate din cele 83 de unităţi şcolare cu personalitate juridică din judeţul Giurgiu, respectiv 42 de şcoli, au început luni orele cu prezenţa fizică în clase, iar pentru celelalte 41 de şcoli cursurile se desfășoară online, potrivit ISJ Giurgiu.

Conform sursei citate, deocamdată nu există o evidenţă a elevilor şi a cadrelor didactice care au fost infectaţi cu COVID-19, ci doar a cadrelor didactice vaccinate.

În ceea ce priveşte testele rapide, acestea există în unităţile de învăţământ din judeţ, dar nu se aplică, deoarece se aşteaptă să fie emisă procedura din partea Ministerului Sănătăţii, mai menţionează Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.

Foto: © Katarzyna Bialasiewicz | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

“Economica Ripensis” – noul concurs online cu temă info-economică pentru liceeni, organizat de Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest Timișoara / Înscrieri până pe 30 martie

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității de Vest din Timișoara dă startul înscrierilor pentru concursul Economica Ripensis, concurs dedicat elevilor de ciclu liceal. Prima…
Vezi articolul

Proiectul de strategie pentru digitalizarea educației, redus de la aproape 100 de pagini la un subcapitol de 4 pagini și jumătate în proiectul “România Educată”. Ce rămâne?

Dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor și profesorilor, includerea educației digitale în formarea inițială și continuă a cadrelor didactice, consolidarea infrastructurii și elemente precum securitatea cibernetică sunt principalele prevederi pe tema…
Vezi articolul

Modificarea Legii educației, discutată la Ministerul Educației pentru a repara „anomaliile” create de bursele de merit pentru 30% dintre elevii fiecărei clase. Florian Lixandru: Am cerut o defalcare pe tranşe de medii să vedem până la ce medie practic s-a putut obţine bursă de merit

Ministerul Educaţiei a solicitat Inspectoratelor şcolare să transmită până luni situaţia pe fiecare categorie de bursă, iar pentru bursele de merit o defalcare pe tranşe de medii, urmând ca, după…
Vezi articolul