Înscrieri deschise pentru profesori, viitori și actuali directori de școli sau cei implicați în management educațional, la webinarul despre construirea și dezvoltarea unui plan strategic relevant. Joi, de la 16:00 – invitat, Radu Szekely, vicepreședintele comisiei naționale pentru concursul de directori

2.039 de vizualizări
Foto: cnces.educatiepentrustiinta.ro
Profesorii și cei implicați în managementul școlilor pot participa joi, 3 martie 2022, de la ora 16:00, la un webinar pentru conducerea școlilor organizat de Adservio și Asociația pentru Valori în Educație, potrivit paginii evenimentului.

Înscrierile au început deja și sunt deschise până marți, 1 martie. Participarea este gratuită.

Evenimentul este destinat profesorilor și celor care fac parte din echipa de management a școlii și/sau care se pregătesc pentru concursul național de ocupare a unei funcții de director sau care aspiră la o carieră în management educațional. Webinarul își propune să aducă clarificări în privința construirii unui plan strategic relevant pentru școală.

Pentru asta, invitatul special al conferinței este Radu Szekely, consilier al ministrului Educației și vicepreședinte al comisiei de organizare a concursului național pentru directori.

Detalii și înscriere, pe pagina de Facebook a evenimentului.

În formularul de înscriere trebuie să completați câteva detalii despre activitatea pe care o aveți în școală, dar și subiectele de interes, pentru ca organizatorii să poată adecva conținutul prezentat la temele cele mai importante pentru participanți.

Captură: formular de înscriere webinar

„Veți afla cum să gândiți un plan strategic structurat, ce înseamnă să ai un mindset de lider și care este impactul mentoratului, de la un manager de școală care a trecut cu brio prin concurs. Veți descoperi cum s-a pregătit, de ce a ales să învețe de la un business-mentor și cum și-a construit viziunea și planul pentru dezvoltarea școlii. 

Colectarea și analiza datelor este o provocare pentru mulți dintre managerii de școală. În această sesiune veți descoperi câteva instrumente practice, testate și validate, pe care le puteți folosi imediat.

De asemenea, veți primi sfaturi despre cum să vă prezentați o idee în fața unui public, despre cum să vă adaptați discursul pentru a vă convinge interlocutorii – de la membrii comisiei de evaluare a concursului la echipa școlii și la comunitate”, potrivit organizatorilor.

Printre speakeri se numără Alina Cuciurean – directoarea Colegiului Silvic “Bucovina” Câmpulung Moldovenesc, Suceava, Daniela Croitoru – business-mentor AVE în cadrul Antrenamentului pentru proba practică a concursului național (oct. – dec. 2021) și Carmen Proteasa – manager de proiect Academia de Leadership și Management Școlar în cadrul AVE și coordonatoare a Antrenamentului pentru proba practică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Guvernul anunță ce le-a oferit sindicatelor: stimulente financiare pentru debutanți și cadrele didactice titulare din unitățile de învățământ aflate în zone defavorizate / „Guvernul își asumă ca Educația să continue a fi prioritatea numărul unu”

Guvernul își asumă ca Educația să continue a fi prioritatea numărul unu, scrie Executivul într-un comunicat în care precizează că la discuțiile cu sindicatele din Educației le-a oferit „stimulente financiare…
Vezi articolul

Profesorul anonim. Sunt prea multe discipline în trunchiul comun, elevii au prea multe ore, iar exemplul că și noi sau părinții noștri am avut la fel de multe ore când eram în școală e irelevant. Soluția e simplă

Pandemia s-a terminat, dar concluzia dezolantă rămâne. Clivajul din societatea românească își are rădăcinile în învățământul preuniversitar. Profesorul anonim este un proiect Edupedu.ro prin care orice cadru didactic poate scrie pe…
Vezi articolul

Ministerul Educației vrea să plătească 735 de lei pentru un item de evaluare în cadrul platformei online de evaluare a elevilor și 2.084 de lei pentru o resursă educațională / Profesorii care au trimis până acum subiecte pentru examenele naționale nu au fost niciodată plătiți

Banca de 200.000 de itemi obiectivi pentru evaluare, integrată în platforma de evaluare online a elevilor la clasă și la examenele naționale, va costa 30 de milioane de euro, estimează…
Vezi articolul

SURSE Salarii de bază cu 25-30% mai mari pentru profesorii care vor face activități în programul „Școala după școală”, dacă orele nu le intră în norma didactică, prevede programul de guvernare PSD-PNL pe Educație

Salarizarea diferenţiată pe criterii de performanţă prin implementarea Legii 153/2017, creșteri salariale pentru debutanți și dezvoltarea programelor „școală după școală” în unităţile de învăţământ de stat şi creşterea calităţii serviciilor…
Vezi articolul

VIDEO Peste 800 de elevi și profesorii lor din 7 școli rurale din județul Prahova au acum acces la condiții sanitare mai bune și la infrastructură de colectare separată / În fiecare școală profesorii le-au spus elevilor cât de importante sunt regulile de igienă și respectul pentru mediu (P)

Elevii din mai multe școli din mediul rural, din județul Prahova, învață acum în școli mai moderne, cu grupuri sanitare renovate și infrastructură pentru colectarea separată, pe două fracții, a…
Vezi articolul

Material susținut de Fundația Orange

Concursul Digitaliada – o rampă de lansare pentru profesorii talentați! Sfaturi de la juriu pentru profesorii creatori de resurse digitale și povestea unui câștigător de cursă lungă

A început concursul Digitaliada 2023, dedicat profesorilor și elevilor de peste 14 ani, pasionați de tehnologie și care vor să-și facă cunoscute lecțiile interactive, resursele educaționale digitale pe care le-au…
Vezi articolul