Marcel-Ioan Boloş a depus jurământul în funcția de ministru al cercetării, inovării şi digitalizării

501 de vizualizări
Marcel Boloș / Foto: mfe.gov.ro
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 28 ianuarie 2022, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a lui Marcel-Ioan Boloş, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării.

UPDATE Ora 15: Marcel Boloș a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării. Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni și a durat câteva minute. La eveniment au fost prezenţi şi şefii celor două Camere, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu şi premierul Nicolae Ciucă.

La data publicării prezentului decret în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează efectele Decretului nr. 1311/2021 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 1201 din 17 decembrie 2021.

Marcel Boloș este fost ministru al Fondurilor Europene și autor al primei variante de PNRR, în care majoritatea banilor pentru Educație ajungeau la Colegiile Centenare. Este “tehnocrat” și preot, doctor în contabilitate și management. Unul dintre doctorate este omis în cel mai recent CV.

Vezi și: Cine este Marcel Boloș, propus ministru la Cercetare-Digitalizare: fost ministru al Fondurilor Europene și autor al primei variante de PNRR, în care majoritatea banilor pentru Educație ajungeau la Colegiile Centenare / “Tehnocrat” și preot, doctor în contabilitate și management, unul dintre doctorate – omis în cel mai recent CV

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Valeriu Gheorghiță: În România 5% dintre copiii cu vârstă cuprinsă între 12-15 ani sunt vaccinați. Această rată este de circa 8 ori mai mică față de ceea ce se întâmplă în vestul Europei

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, a declarat că procentul copiilor vaccinați din România cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani este de 5%, iar „această…
Vezi articolul