Politehnica București trece online toate activitățile didactice, pentru 3 săptămâni, din cauza agravării situației Covid-19

2.062 de vizualizări
Universitatea Politehnica București / Foto: upb.ro
Senatul Universității Politehnica din București a decis, vineri, ca toate activitățile didactice să se desfășoare în regim online în următoarele trei săptămâni, pe fondul creșterii accelerate a ratei de incidență în București, a anunțat instituția. 

Astfel, potrivit hotărârii de azi, cursurile, laboratoarele, seminariile și proiectele se vor desfășura online în perioada 11 octombrie – 29 octombrie 2021.

Același document precizează că desfășurarea activităților didactice de la laboratoare, cu prezența fizică a cadrelor didactice și studenților, poate fi aprobată de către consiliile facultăților, cu consultarea cadrelor didactice. Deciziile Consiliilor facultăților se vor comunica studenților cu cel puțin 24 de ore în avans și se vor publica pe site-ul fiecărei facultăți și la avizier.

Hotărârea precizează că s-a ținut cont de creșterea ratei de incidență a cazurilor de Covid-19 la nivelul Municipiului București și de obligativitatea adoptării măsurilor de prevenție pentru combaterea răspândirii Covid-19.


2 comments
  1. In ce tara trăim daca politehnica poate trece on line ( și bine face) în condițiile în care toți profesorii și studenții se pot vaccina , iar copii merg la școală ( desi unii nu se pot vaccina ) din cauza ambiției domnului Câmpeanu ? Cat vom mai rabdă aceste lucruri ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Cu 60 de ore înainte de greva generală a profesorilor, Ministerul Educației anunță că ia „toate măsurile legale din domeniul său de competență“ pentru a evita declanșarea conflictului de muncă pe 22 mai

Vineri seara, cu 60 de ore înaintea debutului primei greve generale din ultimii 17 ani, din Învățământ, Ministerul Educației anunță într-un comunicat de presă că „ia toate măsurile prevăzute de…
Vezi articolul

Un profesor de inginerie seismică ar fi hărțuit sexual mai multe studente condiționând promovarea examenelor de favoruri. A fost eliminat din comisiile de examinare și cercetat acum de Universitatea Transilvania din Brașov / Rectorul Abrudan: Evident că m-a șocat toată chestiunea asta

Două studente de la Facultatea de Construcții l-au reclamat pe profesorul de la catedra Rezistența Materialelor, conf. dr. ing. Florin Marius Botiș, că ar fi încercat să obțină favoruri sexuale…
Vezi articolul

Replica Ligiei Deca față de oprirea protestului studenților în 2005, la prima negociere cu Guvernul care a făcut doar promisiuni: Mi-am păstrat angajamentul pentru Educație și lupta pentru investiția în Educație

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat la Digi24 că, în 2005, dialogul cu guvernul „a dat roade”, revendicările fiind „onorate de către partea guvernamentală.” Declarația vine după ce Edupedu.ro a…
Vezi articolul