Premierul Ciucă, acuzat de plagiat în teza de doctorat, a invitat mai mulți stagiari la ședința de Guvern: Am învățat de la tânărul din dreapta că un tânăr educat astăzi este un adult câștigat mâine. Este clar că avem nevoie să continuăm să investim în educație

852 de vizualizări
Foto: Gov.ro
Mai mulţi tineri care încep o perioadă de stagiatură la Guvern au fost invitaţi să participe la şedinţa Executivului de miercuri, pentru a marca Ziua Tineretului (2 mai) şi Anul European al Tineretului. Premierul Nicolae Ciucă îi va primi pe aceștia săptămânal la ședința de la Palatul Victoria și le-a cerut să propună soluții la problemele cu care se confruntă țara, iar Guvernul le va transpune în decizii.

Premierul Nicolae Ciucă le-a vorbit tinerilor invitați la ședința de Guvern despre viitorul României, subliniind că e nevoie de investiții în educație și că e important ca ei să rămână în țară pentru a ajuta la dezvoltarea României.

“Un tânăr educat astăzi, este un adult câștigat mâine”, zicea tânărul din dreapta mea. E clar că avem nevoie să continuăm să investim în educație, în sănătate, în digitalizare, în tot ceea ce poate să însemne încredere pentru noi, încredere și oportunități pentru voi și mai ales încrederea să rămâneți în țară, să aveți contribuția voastră, satisfacția de mai târziu că într-adevăr ați pus umărul la tot ceea ce înseamnă efortul acestei țări să poată să facă față oricăror provocări și situații,” a spus premierul Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat în teza de doctorat.  

Premierul le-a cerut tinerilor prezenţi la reuniunea guvernamentală, elevi, studenţi, dar şi absolvenţi, să transmită propuneri care să fie transpuse în decizii la nivelul Executivului.

“Este absolut important ca deciziile luate să fie îndreptate către România de mâine. (..) Cred că trebuie să fim conştienţi ca dialogul să se îndrepte cât mai consistent către tineri, pentru că, practic, datoria noastră este să pregătim România pentru a putea să fie condusă, să vină în responsabilitatea celor care sunt astăzi la masă cu noi”, a declarat prim-ministrul.

“Nu este doar o invitaţie de a fi participat astăzi la această şedinţă de Guvern, ci este, de aci înainte, o obligativitate pentru ei să aibă o ritmicitate, un anumit plan prin care să rămână în legătură cu Guvernul. Probabil că la asta nu vă aşteptaţi, aţi crezut că doar participaţi şi încheiem activitatea. Nu. Fiecare dintre voi, de aici înainte, periodic, vom decide în ce ritm vom stabili aceste întâlniri. Vrem de la voi partea de răspuns, vrem de la voi soluţiile, vrem de la voi propunerile, vrem de la voi iniţiativă, aşteptăm de la voi creativitate, astfel încât, împreună cu voi, tot ceea ce reprezintă decizie la nivelul Guvernului să se materializeze şi să se concretizeze în acea fundaţie pe care voi să continuaţi să construiţi România de mâine”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.


1 comentariu
  1. Sa investim in educatie si sa avem scoli doctorale fara spagi si hoti. Nu-i asa dottore plagiattore?

    Pana atunci investim puternic in incompetenta, ciolane de ros pentru nulitatile de partid si clientela mioritica compusa din oameni deosebiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Universitatea din București reacționează în cazul Emilia Șercan: Condamnăm ferm acțiunea de intimidare a acesteia. Ne solidarizăm cu jurnalista Emilia Șercan

“Suntem profund îngrijorați de situația jurnalistei Emilia Șercan și condamnăm în mod ferm acțiunea de intimidare a acesteia”, spune rectorul Universității din București, Mircea Dumitru. Într-o luare de poziție față…
Vezi articolul