Profesorii pentru învățământ primar își aleg manualele pentru anul școlar 2024-2025 / Recomandări pentru clasa I de la Editura Booklet (P)

2.657 de vizualizări
Învățătorii și directorii de școli au posibilitatea de a alege ce manuale vor folosi la clase în anul școlar 2024-2025. Directorii instituțiilor de învățământ vor avea responsabilitatea de a transmite către Inspectoratele Școlare Județene lista cu alegerile cadrelor didactice care vor preda la clasa I, începând din luna februarie 2024.
  • Echipa Booklet îi invită pe profesorii pentru învățământ primar să facă cea mai înțeleaptă alegere pentru elevi și să aleagă manualele Booklet pentru a le fi alături în următorul an școlar.

Manualul Booklet de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I a primit punctajul de 98,40 de la experții Ministerului Educației, în cadrul evaluării proiectelor de manual din anul 2023. Varianta digitală a manualului scris de autoarele noastre cu o vastă experiență didactică, Mirela Ilie, Emilia Micloi, Marilena Nedelcu și Nicoleta Trăistaru, vă va cuceri cu 40 de filmulețe educative și interesante, 44 de exerciții interactive, 61 de planșe didactice, proiecte, investigații și fișe de portofoliu care vor transforma ora de matematică într-o fascinantă călătorie pe tărâmul numerelor.  

Manualul Booklet de Comunicare în Limba Română pentru clasa I a primit 99 de puncte din 100 în urma evaluării experților din cadrul Ministerului Învățământului, fiind declarat câștigător la finele licitației din anul 2023. Autoarele manualului, Mădălina Stan și Ioana Dan, îi invită pe micuții școlari să descopere tainele alfabetului și bucuria caligrafiei prin intermediul exercițiilor antrenante și jucăușe. Manualul Booklet conține portofolii, investigații, exerciții de caligrafie, jocuri de cuvinte, ghicitori și fiecare unitate e însoțită de recapitulare și evaluare sumativă.

Manualul Booklet de Comunicare în limba Engleză pentru clasa a I a cucerit inimile copilașilor încă din prima zi de școală. Îndrăgitul dragon albastru Drago și prietenii lui și-au început aventura cunoașterii împreună cu micuții care au intrat în clasa întâi în septembrie 2023. Manualul Booklet vine în ajutorul dascălilor de engleză cu o serie de înregistrări audio realizate de vorbitori nativi de limba engleză, cu multe cântecele, jocuri și filmulețe amuzante care transformă învățarea limbii engleze într-o joacă.

Redacția și autorii Booklet cred că educația este un proces continuu și nevoia de cunoaștere nu are limite. De aceea îi invită pe învățătorii care pun atâta suflet în munca lor să viziteze booklet.ro pentru a descoperi auxiliarele care vin în ajutorul lor.

Citește și:
Evaluări de nota 10 la clasele a II-a și a IV-a, alături de ghidurile Booklet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Scrisoare deschisă a unei profesoare din Suceava: “Nu luptăm doar pentru salariile noastre”, ci “vrem să atragem atenția asupra calității învățământului subfinanțat și ignorat” / “Ne certați, domnule președinte? De când nu ați mai intrat într-o clasă?”

“Noi nu luptăm doar pentru salariile noastre care niciodată nu sunt actualizate cu inflația și întotdeauna sunt ultimele pe grila de salarizare”, ci “vrem să atragem atenția asupra calității învățământului…
Vezi articolul

Uniunea Sindicatelor Europene din Educație, cu 11 milioane de profesori și angajați printre membri, le scrie premierului Ciucă și Ligiei Deca, în semn de solidaritate cu profesorii din România: Guvernul trebuie să asigure salarii mai mari și condiții de muncă mai bune și mai incluzive pentru a atrage și a păstra profesori calificați și pasionați

Uniunea Sindicatelor Europene din Educație – ETUCE, transmite o scrisoare către premierul României, Nicolae Ciucă, ministra Educației, Ligia Deca și către liderii sindicatelor reprezentative din Învățământ, pentru a se declara…
Vezi articolul

Profesorii, învăţătorii şi educatorii, obligaţi să fie prezenţi în unitățile de învățământ pe toată perioada de suspendare a cursurilor, personalul didactic auxiliar și nedidactic, la fel – sindicate

UPDATE: Prezenţa şi programul de lucru al profesorilor în şcoli, în perioada suspendării cursurilor, vor fi stabilite de directorii unităţilor de învăţământ, precizează Ministerul Educaţiei informaţia iniţială era că profesorii…
Vezi articolul