Evaluări de nota 10 la clasele a II-a și a IV-a, alături de ghidurile Booklet (P)

2.499 de vizualizări
Adio emoții și griji pentru elevii din ciclul primar! Școala a început în pas vioi la 8 ianuarie și după două săptămâni de cursuri elevii se pregătesc să afle de la Doamna ”ce sărbătorim noi la 24 ianuarie?” și ce activități au loc în ”ziua în care nu mergem la școală”. Și pentru ca grijile și emoțiile dinaintea Evaluărilor din clasa a II-a și a IV-a să nu se aștearnă în privirile micuților, Editura Booklet le-a pregătit o ofertă specială.

Ghidurile Booklet ”Evaluare pentru clasa a II-a. Teste” și ”Evaluare pentru clasa a IV-a. Teste” scrise cu drag și pasiune de Mirela Ilie și Marilena Nedelcu revin cu o serie de teste noi adaptate în conformitate cu programa școlară și cu noile modele de testare propuse de minister.

Colorate, jucăușe și extrem de incitante auxiliarele Booklet le propun dascălilor și elevilor 14 de teste de comunicare în limba română (scris-citit) și 14 teste de matematică, la clasa a II-a. Pentru elevii care se pregătesc să facă pasul către ciclul gimnazial și au de trecut hopul Evaluării din clasa a IV-a, am pregătit un set de 10 teste de comunicare în limba română (scris-citit) și 10 teste de matematică.

Și asta nu este tot dragii noștri! În oferta de început de an, am pregătit cele trei dicționare de Sinonime, Omonime și Antonime ”croite” să încapă în orice penar (darmite ghiozdan) care vin în ajutorul copiilor atunci când Doamna îi provoacă la jocuri de îmbunătățire a vocabularului și de cunoaștere a limbii române.

Pliantele de Ortograme Booklet descrețesc frunțile și rezolvă marele mister al lui ”s-au” sau ”sau” sau enigma lui ”v-a” sau ”va”, ori capcana ”m-ai” sau ”mai”. Iar dacă dilemele legate de ortograme ajung să dea bătăi de cap și la clasele a III-a și a IV-a, ”Caruselul ortogramelor” le sare în ajutor tuturor elevilor care vor să știe mai mult și vor să scrie corect.

Pliantul Hartă ”Geografia României pentru clasa a IV-a”, în format A4 plastifiat e conceput pentru face față tuturor provocărilor și plimbărilor în ghiozdan din timpul anului școlar.

Portofoliile de Comunicare în Limba română pentru clasele I, a II-a și a III-a și cele de Matematică pentru clasele I, a II-a și a III-a sunt cel mai bun prieten de antrenament pentru un FB la cele mai importante materii din orar.

Auxiliarele ”Cum să scrii o compunere” pentru clasele a III-a și a IV-a sunt amicii cei mai buni ai micilor povestitori care au atât de multe de povestit încât nu le ajung paginile caietului de tip II.

Iubim lumea copilăriei și știm că în orice mic cititor sălășluiește un viitor poet, prozator, dramaturg, blogger, vlogger, influencer sau, de ce nu, romancier. De aceea caietele de lectură Booklet pentru clasele II-a, a III-a și a IV-a sunt invitația dulce de a da frâu liber imaginației și de a trăi cu ochii minții într-o lume de vis.

Noi, la Booklet, știm că cea mai frumoasă poveste tot mama o spune. Și dacă povestea mai are și poze, atunci Moș Ene vine mai ușor pe la gene. Pentru copiii din clasa pregătitoare am pregătit două povestioare prinse într-o singură cărticică: ȘȘȘ! face elefantul” și ”Bobbi și Doddi. Cel mai curajos arici” și ”Povești cu animăluțe de casă este cea de a doua surpriză din oferta Booklet pentru copiii din clasa pregătitoare care ba spun că știu să citească, ba spun că încă nu l-au învățat învățat pe ”Ț” sau pe ”P”.

Pentru copiii din clasa I, Booklet a pregătit două cărți care îi țin cu sufletul la gură: ”Comisarul Lăbuță, volumul 2: Cazul colierului dispărut și ”Magicienii detectivi”. Pentru clasa a II-a, misterul este la putere în ”Niki și Cioc volumul 2: În căutarea doamnei Perla” și ”Ciocuspocus volumul 2: Vanilia aurie

Pentru clasele a III-a și a IV-a Booklet vă propune cu îndrăzneală o carte de economie pentru copiii din ciclul primar ”Banii mei, banii tăi. Să vorbim despre bani”, menită să dezvolte spiritul antreprenorial în rândul elevilor. Cea de a doua provocare din zona non-ficțiunii poartă titlul ”Muzeul corpului. Cu toate bizareriile și părțile lui de prisos”. Această carte a fost îngrijită cu dragoste de noi, cei din echipa Booklet în special pentru a-i scuti pe părinți de întrebările incomode legate de corp și pentru a veni în ajutorul dascălilor în timpul orelor de anatomie.

Cea mai frumoasă și alintată invitație la lectură se numește ”Hotelul pisicilor: un locatar ciudat” și vine însoțită de un jurnal de lectură, ideal pentru cititorii amatori de jocuri de perspicacitate, logică și memorie.

O lectură extrem de interesantă despre cum se vede lumea din ultima bancă o puteți regăsi în paginile cărții ”Băiatul din ultima bancă”.

Vă invităm cu drag pe booklet.ro și pe booklet-fiction.ro pentru descoperi și alte povești frumoase!


1 comment
  1. Ce titlu neinspirat de articol, ce demagogic! As gasi mai bine “Evaluari ale progresului ” sau “Vezi cum stai!”. Aceasta obsesie bolnavicioasa a adultilor de a invoca nota 10 sfideaza atat Gauss cat si alte principii padagogice moderne. In orice caz, va urez LA MULTI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Scandalul admiterii schimbate. Monica Anisie: Andronescu vrea să-și „șteargă eticheta de groparul învățământului profesional”

Ecaterina Andronescu este preocupată să-și șteargă „eticheta de ,groparul învățământului profesional, schimbând din pixul propriu raportul numărului de locuri de la liceu și învățământul profesional”, spune Monica Anisie, fost secretar…
Vezi articolul

UPDATE Rezultatele finale de la Definitivat 2023 au fost afișate astăzi. Cadrele didactice care promovează examenul dobândesc titlul de profesor cu drept de practică în învăţământul preuniversitar

UPDATE: Rezultatele finale au fost publicate. Vezi notele pe județe Rezultatele finale de la Definitivat 2023 vor fi afișate marți, 1 august, de Ministerul Educației, conform calendarului oficial. Profesorii nemulțumiți de note au…
Vezi articolul

Material susținut de Samsung Electronics Romania

VIDEO Trebuie să schimbăm un pic metodele prin care ajungem la elevi, spune Anca Mile, directorul Colegiului Național „Emanuil Gojdu” din Oradea: Dacă nu formăm resursa umană și dacă profesorul nu se simte confortabil folosind tehnologia, ora de curs nu va câștiga / Primul centru SEED din zona de Nord-Vest a țării găzduiește, la „Gojdu”, cursuri de formare pentru toți profesorii

Colegiul Național „Emanuil Gojdu”, Oradea, județul Bihor a fost primul din țară care găzduiește, din anul școlar 2022-2023, un centru educațional realizat prin programul Samsung Ecosystem for Education Development (SEED).…
Vezi articolul