VIDEO Rezolvarea subiectelor la Mate-Info, făcută de profesoara Florentina Pavăl: Subiectele au fost fără capcane

48.962 de vizualizări
Foto: Arhiva personală
Profesoara Florentina Pavăl de la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni a trimis pe adresa redactie@edupedu.ro rezolvarea subiectelor pentru specializarea Matematică-Informatică. Astăzi, elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au susținut proba obligatorie a profilului.
Vezi subiectele la mate-infotehnologic și mate-științele naturii.

Cadrul didactic a spus că nu au fost capcane la Mate-Info și că subiectele au fost asemănătoare cu testele de antrenament.

Structura subiectelor este aceeași ca în anii trecuți – câte trei subiecte cu câte șase probleme/exerciții, fiecare dintre acestea notate cu câte 5 puncte. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

Florentina Pavăl predă matematica de peste 30 de ani la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni. Aceasta este cunoscută pe rețeaua de socializare TikTok drept “Profa de mate cool”, având un cont pe care postează videoclipuri explicative despre matematica de gimnaziu și de liceu. EduPedu.ro a realizat un interviu cu Florentina Pavăl în martie 2021.

Întreaga serie de articole cu sfaturi pentru probele de BAC 2022 poate fi accesată aici: edupedu.ro/tag/sfaturi-bac/.

4 comments
    1. De unde ai dedus superficialitatea? Subiectele sunt rezolvate si redactate foarte corect. Si pe hartie, si in explicatia in video.

  1. Sincer, un elev mediu nu are cum sa nu atinga cel putin 8.5.
    Din pacate, curba lui Gauss este o iluzie pentru acest tip de testare, ceea ce arata ca ceva este gresit in acest tip de subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ministerul Educației a achiziționat o platformă pentru evaluarea digitalizată, care se va face la nivel național începând cu sesiunea de bacalaureat din toamnă – secretarul de stat Florian Lixandru

Ministerul Educației a achiziționat o platformă pe care se va realiza, de acum încolo, evaluarea digitalizată, iar aceasta va fi extinsă la nivel național începând cu sesiunea de bacalaureat din…
Vezi articolul