VIDEO Ultima dezbatere națională despre planurile-cadru de liceu 2025, în format fizic, organizată la Universitatea de Vest Timișoara

1.030 de vizualizări
Aula Magna / Foto: Universitatea de Vest Timișoara
La ora 16 a început ultima dezbatere națională despre planurile-cadru de liceu 2025 are loc în format fizic, astăzi, 4 martie 2025, în Aula Magna a Universității de Vest Timișoara.

UPDATE Inspectoratul Școlar Județean Timiș a transmis că Ministrul Daniel David va avea o intervenție online în cadrul dezbaterii. Dezbaterea propriu-zisă poate fi urmărită aici:

UPDATE Dezbaterea s-a terminat după 3 ore și jumătate, după ora 19:30.

Din dezbatere:

„Delegația Ministerului va ajunge în această dimineață. Acest eveniment, va închide șirul dezbaterilor pe planurile cadru”, au mai precizat reprezentanții ISJ Timiș.

Seria de dezbateri cu prezență fizică va fi urmată de o dezbatere online, pe 6 martie 2025, conform calendarului anunțat de minister.

  • Propunerile și observațiile pot fi trimise la adresa de e-mail consultare@rocnee.ro, până în data de 6 martie 2025 (inclusiv).

Prima dezbatere națională despre planurile-cadru de liceu 2025 a avut loc în format fizic, la Politehnica București, marți, 11 februarie, de la ora 16:00.

A doua dezbatere despre planurile-cadru de liceu a avut loc vineri, la ora 16:00 în format fizic, în Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

A treia dezbatere publică despre planurile-cadru de liceu 2025 a avut loc în Aula „Mihai Eminescu” a Universității „Al. I. Cuza”, pe 25 februarie.

Declarații din dezbaterea de la Timișoara:

Declarații din dezbaterea de la București:

Declarații din dezbaterea de la Cluj-Napoca:

Declarații din dezbaterea de la Iași:

Articol în curs de actualizare


1 comment
  1. Dl Ministru nu are timp sa vina la dezbaterea planurilor-cadru, un eveniment atât de așteptat de comunitatea de profesori din Vestul tarii. Dar are timp sa participe la activitățile organizate de ONG-uri, pe care le sustine si le propune ca alternativa la munca noastra a profesorilor. Asta dovedeste o data în plus ca nu ne respecta deloc. Foarte trist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Bonus bianual de 1.000 de lei pentru profesorii debutanți, bonusuri pentru profesorii din zone defavorizate și creșteri de 7-8% la salarii pentru personalul nedidactic – oferta guvernului pentru sindicate – SURSE

Reprezentanții guvernului și ai coaliției PSD-PNL-UDMR au propus duminică la întâlnirea cu reprezentanții sindicatelor din educației câteva măsuri pentru a stopa greva generală programată pentru luni, potrivit surselor G4Media. Cele…
Vezi articolul

Ai peste 16 ani, ești la liceu și ești creativ? Înscrie-te până pe 31 octombrie la competiția de inovație Solve for Tomorrow / Poți participa individual sau cu prietenii și colegii, în echipe, iar cei selectați vor beneficia de sesiuni de mentorat, workshop-uri și ateliere pentru a-și pune în practică proiectele (P)

Samsung România dă startul celei de-a treia ediții a competiției Solve for Tomorrow pentru tineri inovatori. Competiția se va desfășura în perioada septembrie 2023 – februarie 2024. Tinerii se pot…
Vezi articolul

Sindicatele din educație cer suspendarea transferului profesorilor itineranți și de sprijin de la școli la centrele de asistență educațională – CJRAE, după publicarea procedurii în Monitorul Oficial: Nu a fost dezbătută cu partenerii sociali

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI) și Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” solicită suspendarea aplicării ordinului Ministerului Educației nr. 7868/2024, care reglementează transferul profesorilor itineranți și de sprijin către…
Vezi articolul

Câte 500 de euro pe semestru pentru fiecare profesor care urmează cursuri de conversie profesională într-o universitate, acordați de Ministerul Educației prin proiectul ROSE – adresa trimisă rectorilor din țară și condițiile pentru universități

Profesorii care doresc să participe la programe de conversie profesională în universități pot primi câte 500 de euro pe semestru de studii și, astfel, până la 1.500 sau 2.000 de…
Vezi articolul

Material susținut de BCR

Instrumente didactice valoroase pentru educatori, gratuite, care pot fi incluse în activitățile obișnuite de la grupă, puse în practică la grădinița Școlii Gimnaziale Bucșoaia din orașul Frasin, județul Suceava – VIDEO

La Școala Gimnazială Bucșoaia din orașul Frasin, județul Suceava, educația financiară a devenit parte din procesul de învățare încă de la nivel preșcolar. Prin programul LifeLab by BCR, copiii din…
Vezi articolul

Consilierul prezidențial pe Educație: Președintele Iohannis va discuta cu partidele și guvernul pentru ca orice viitoare lege a Educației să aibă la bază rezultatele proiectului ‘România Educată’

Preşedintele Klaus Iohannis se va consulta în următoarele 3 luni cu partidele și guvernul pe marginea proiectului “România Educată”, care urmează să fie lansat miercuri, 5 decembrie, a declarat consilierul…
Vezi articolul